14658215_m

Conciërge

De Brug (S.B.O.)

Uren wtf. 0,2
Vanaf per direct
Plaats Vianen

Conciërge

Heb jij technisch inzicht, houd je van aanpakken en wil jij binnen het onderwijs het verschil maken? Wij zoeken, voor onze school voor speciaal basisonderwijs De Brug, per direct een conciërge (0,2 FTE).

Kies voor je speciaal basisonderwijs De Brug?

Dan kies je voor een afwisselende baan in een relatief nieuw schoolgebouw dat gevestigd is nabij het mooie centrum van Vianen. Het gebouw van De Brug is open en licht en een fijne plek om samen te leren. We hebben een ruim schoolplein wat we in de toekomst wel wat groener zouden willen zien. Daar kun jij een rol spelen!

Van onze nieuwe conciërge verwachten we dat je technisch vaardig bent. Je hangt bijvoorbeeld planken op, maar voert ook kleine reparaties uit aan huishoudelijke apparaten. Je hebt oog voor alles wat er in en rond het schoolgebouw moet gebeuren om een verzorgde aanblik te realiseren. Als persoon kun je zelfstandig plannen en werken. Je denkt in oplossingen om bijvoorbeeld een wens van een leerkracht over een kleine aanpassing in een klaslokaal te vervullen. Samenwerken kun je goed en je hebt hebt hart voor onze leerlingen. Je weet hen met een positieve houding tegemoet te treden. Je bent in bezit bent van rijbewijs B.

SBO De Brug heeft zo’n 85 leerlingen verdeeld over 6 groepen. De leraren en ondersteuners zijn nauw betrokken bij elkaar en de leerlingen. Je maakt daar als conciërge deel van uit.

Je werkt niet alleen; binnen Stichting Fluenta werken meer conciërges en werk je samen met onze afdeling ‘Facilitaire dienstverlening’. Je kunt vragen stellen, expertise delen en bij bepaalde taken ondersteuning vragen. Een mooie diverse functie.

Het werkt voor ons het beste als je twee ochtenden per week beschikbaar bent.

Wij zoeken dus een conciërge die hart heeft voor onze school en graag ondersteunend is in het werk dat wij doen voor leerlingen!

Salaris

De functie is ingeschaald in schaal 4, functiecategorie onderwijsondersteunend personeel volgens de CAO-PO. Het salaris bedraagt minimaal € 1.942 en maximaal € 2.692. We bieden je in eerste instantie een tijdelijke contract met uitzicht op verlenging.

Voor meer informatie over de school kan je onze website raadplegen: www.brugvianen.nl

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie, bel dan even met de directeur en mail zo spoedig mogelijk een motivatiebrief en je CV aan de directeur, Elselien Wiebenga elselienwiebenga@fluenta.nl. Telefoonnummer: 06-36226651.

De Brug (S.B.O.)

  • Zwanengat 3
  • 4132XC Vianen
PARRO_1625169592818

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht