Concierge sbo de brug

Conciërge

De Brug (S.B.O.)

WTF 0,2 - 0,2
Vanaf 1 november 2023
Plaats Vianen

Heb jij technisch inzicht, kun je binnen een schoolomgeving goed met kinderen werken, houd je van aanpakken en wil je binnen het onderwijs het verschil maken? Wij zoeken voor onze school per direct, of uiterlijk 1 november 2023 een conciërge (0,2 fte).

Onze school

SBO De Brug in Vianen heeft zo’n 80 leerlingen verdeeld over zes groepen. De leraren en ondersteuners zijn nauw betrokken bij elkaar en de leerlingen. Je maakt daar als conciërge deel van uit.

Kies je voor speciaal basisonderwijs de Brug dan kies je voor een afwisselende baan en een relatief nieuw schoolgebouw dat gevestigd is nabij het mooie centrum van Vianen. Het gebouw van de Brug is open en licht en een fijne plek om samen te leren. We hebben een ruim schoolplein wat we in de toekomst wel wat groener zouden willen zien. Daar kun jij een rol in spelen.

Als conciërge ben jij iemand die...

  • van aanpakken weet.
  • technisch inzicht heeft. Je hangt bijvoorbeeld planken op, voert kleine reparaties uit aan huishoudelijke apparaten maar staat ook klaar als er gesjouwd moet worden.
  • oog heeft voor alles wat er en rond het schoolgebouw moet gebeuren om een verzorgde aanblik te realiseren.
  • zelfstandig kan werken en plannen.
  • in oplossingen denkt. Je denkt bijvoorbeeld mee over een wens van een leerkracht over een kleine aanpassing in het lokaal.
  • in het bezit is van rijbewijs B.

Wij zoeken een conciërge die hart heeft voor onze school en graag ondersteunend is in het werk dat wij doen voor leerlingen. Het werkt voor ons het beste als je twee ochtenden beschikbaar bent. Je werkt niet alleen; binnen stichting Fluenta werken meer conciërges en je werkt samen met onze afdeling ‘Facilitaire dienstverlening’. Je kunt vragen stellen, ervaringen delen en bij bepaalde taken ondersteuning vragen.

Stichting Fluenta

SBO De Brug is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van conciërge is ingeschaald in schaal 4, € 1.942- € 2.692. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. We bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website: www.brugvianen.nl. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met directeur, Elselien Wiebenga: 06-362 266 51 of via elselienwiebenga@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 29 september a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor de Brug te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

De Brug (S.B.O.)

  • Zwanengat 3
  • 4132XC Vianen
PARRO_1625169592818

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht