Conciërge Het Avontuur

Conciërge

Het Avontuur

Uren 0,5-,0,6
Vanaf 1 augustus 2022
Plaats Hoef en Haag

Samen avonturen aan gaan? Wil jij jouw technische kennis combineren met ondersteunende werkzaamheden binnen onze basisschool? Lees dan snel verder; dit is jouw avontuur als conciërge!

Basisschool Het Avontuur gaat na de zomervakantie verhuizen naar een nieuw schoolgebouw in het dorpshart Hoef en Haag. Vanwege forse groei van leerlingaantallen zijn we per direct op zoek naar een conciërge.

Kies je voor Het Avontuur?

Dan kies je voor een diverse baan in een nieuw schoolgebouw. Je hebt oog voor alles wat er in en rond het schoolgebouw moet gebeuren om een verzorgde aanblik te realiseren. Je bent zelfstandig in het verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Je weet ouders en gasten gastvrij binnen de school te ontvangen en je neemt de telefoon correct en professioneel op. Je weet kinderen binnen de school aan te sturen en je loopt pleinwacht. Bovendien voer je ondersteunende werkzaamheden uit zoals kopieerwerk en huishoudelijke taken. Je bent in bezit van rijbewijs B.

Doordat je start voor de verhuizing zul je hierin ook een grote rol krijgen om de verhuizing soepel te laten verlopen.

Als persoon ben je zorgvuldig, behulpzaam en energiek. Je hebt technisch inzicht. In een omgeving waar veel van jou wordt gevraagd, weet je prioriteiten te stellen en efficiënt te werken.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.basisschoolhetavontuur.nl.

Omvang en salarisschaal

De benoemingsomvang bedraagt tussen 20 en 24 uur per week. De salarisschaal is schaal 4 en bedraagt tussen €1.854 en €2.570.

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar Het Avontuur onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ingeborg Hokken: 06-16720392 of mail naar ingeborghokken@fluenta.nl (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder.

Het Avontuur

  • De Brink 6
  • 4125 TR Hoef en Haag
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht