IMG_0486

Groepsleerkracht middenbouw

Het Avontuur

WTF 0,4 - 1
Vanaf 1 augustus 2023
Plaats Hoef en Haag (Vianen)

Samen avonturen aangaan?

In ons nieuwe schoolgebouw ervaar je volop mogelijkheden. Een gezellig ingerichte centrale hal, ruime open keuken, mooie ruimte voor vieringen, grote sporthal én een kunstatelier op zolder.

Start nu jouw avontuur bij ons op school, maak de leerlingen nieuwsgierig en ga samen op ontdekking!

Onze school

Basisschool Het Avontuur is vier jaar geleden gestart en staat in het groeiende en gezellige nieuwbouwdorp Hoef en Haag (Vianen). Vanwege de voortdurende instroom van nieuwe leerlingen zijn we op zoek naar collega’s.

Wij geloven dat leerlingen elkaar versterken en van elkaar leren en werken daarom met meerdere leerjaren in een lokaal. Iedere dag sta je met meerdere leerkrachten voor een groep. Dit maakt het mogelijk om het onderwijs samen vorm te geven. Bij ons is er tijd om te sparren, de mogelijkheid om in kleine groepen aan de slag te gaan en ruimte om samen er iets moois van te maken.

Ons team kenmerkt zich door een lerende houding, plezier, creativiteit en lef.

Op Het Avontuur ontdekken wij de toekomst!

Jouw functie

Door de groei gaan we starten met extra groepen en hebben daarom een vacature in de middenbouw.

De kinderen ontvangen onderwijs in kleine niveaugroepen. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde kinderen bij hun leerproces, waarbij zij een groei maken in zelfvertrouwen.

De van nature nieuwsgierige houding van kinderen is bij ons het uitgangspunt. Projecten worden vormgegeven aan de hand van doelen, waarbij de meervoudige intelligentie wordt aangesproken.

We werken met thema’s en zorgen voor aansluiting met de praktijk, competenties en interesses. En maandelijks hebben we onze ‘Avonturendag’: ontdekken en onderzoeken van natuur, wetenschap en techniek.

Kies je voor Het Avontuur, dan…

  • Werk je in een nieuw schoolgebouw met de beste faciliteiten
  • Maak je onderdeel uit van een betrokken en gedreven team
  • Bepaal je zelf hoeveel uur je per week aan de slag wilt (fulltime of parttime)
  • Kun je bijdragen aan de verdere doorontwikkeling van de school
  • Kun je al je ideeën en creativiteit kwijt

Ook kies je voor Fluenta

Het Avontuur is onderdeel van Stichting Fluenta. Een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je wordt ondersteund in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001- €4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.019 tot maximaal € 5.329.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website www.basisschoolhetavontuur.nl en bekijk onze Instagram en Facebook pagina.

Ook ben je welkom in de school voor een rondleiding en kennismaking. Neem dan even contact op met directeur Ingeborg Hokken: 06-16720392 of ingeborghokken@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk vrijdag 15 juni a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor Het Avontuur te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

Het Avontuur

  • De Brink 6
  • 4125 TR Hoef en Haag (Vianen)
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht