Vacature De Voorhof

Groepsleerkracht middenbouw

De Voorhof

WTF 0,4 - 1
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Vianen

Wil jij werken op dé bewegend leren school van midden Nederland? Dan is De Voorhof in Vianen op zoek naar jou!

Je past bij ons als onze kernbegrippen (plezier, veiligheid, bewegend leren, rust in de school, taakgerichtheid en keuzemogelijkheden) je nieuwsgierig maken en je daarmee graag aan de slag wilt. Je gelooft in de didactiek van het EDI model en ervan houdt om uitdagingen aan te gaan.

Kies je voor De Voorhof

Dan kies je voor een moderne school midden in een groen park. We hebben zo’n 300 enthousiaste leerlingen. Onze bewegend leren visie zie je terug in en om de school. Voorbeelden hiervan zijn: lessen die zowel binnen als buiten gegeven worden, gevarieerd meubilair, diversiteit in lesvormen, chromebooks voor alle leerlingen, geloven in de didactiek van het EDI model en oog hebben voor de individuele leerlingen i.c.m. het groepsproces. Ons fijne team bestaat uit 25 collega’s, de betrokkenheid onderling is hoog en dat merk je in onze ontmoetingen en samenwerking. Wij houden van dromen en aanpakken en vinden sfeer erg belangrijk. Kom jij dit fijne team versterken?

We vinden het belangrijk dat je vanuit passie en plezier zin hebt om bij ons te komen werken. We ondersteunen je waar nodig en zullen je stimuleren om je verder te ontwikkelen.

Stichting Fluenta

De Voorhof is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301- € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.321 tot maximaal € 5.862.

De benoemingsomvang ligt tussen de 0,4 en 1,0 fte.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website: www.voorhofvianen.nl. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met een van de directeuren: Anne Maguire: 06-22 66 64 79 of Laurens van Leeuwen: 06-21 87 32 73. Je kunt ook contact opnemen via het algemene telefoonnummer: 0347-37 35 27 of via infovoorhof@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 25 april a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor De Voorhof te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

De Voorhof

  • De Looch 3
  • 4133DK Vianen
IMG_9855

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht