Kinderen spelen

HR-adviseur

Stichting Fluenta

Uren 32
Vanaf 1 mei 2023
Plaats Nieuwegein

Wil jij als HR-adviseur jouw expertise inzetten bij vraagstukken rondom arbeidsmarkt, werkplezier en casuïstiek in het primair onderwijs? Wil jij uitgedaagd worden om samen out-of-the box oplossingen te verzinnen die ervoor zorgen dat collega’s met nog meer bevlogenheid leerlingen les kunnen geven? Voel je welkom en verras ons met jouw unieke kijk!

Per 1 mei zijn we op zoek naar een energieke HR-adviseur.

Waar staan we voor?

Stichting Fluenta maakt zich als werkgever sterk voor gelukkige en gezonde medewerkers die met passie hun ambities en die van de school in de praktijk kunnen brengen. Wij leveren dagelijks een topprestatie, zowel individueel als in een groep. Daar zijn we trots op. Samen verzorgen we toekomstgericht onderwijs aan zo’n 4.500 leerlingen. Ook investeren we in groei van onze professionals. We stimuleren jouw ontwikkeling om het vak op een inspirerende manier uit te oefenen en samen met je collega’s te leren, te onderzoeken en te ontdekken.

Stichting Fluenta geeft betekenis aan de protestants-christelijke identiteit en is volop in beweging.

Het betrokken HR-team bestaat uit een senior HR-adviseur en twee HR-medewerkers. Het team kenmerkt zich door gedrevenheid, plezier en eigenaarschap.

Wat vinden wij belangrijk?

We bieden je een allround HR-functie waarin je op tactisch en operationeel niveau je expertise inzet. Je bent verantwoordelijk voor de advisering en ondersteuning van het bestuur en de directeuren onder andere op het gebied van werving, functioneren, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, formatie, arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling en mobiliteit. Kortom: volop afwisseling op een werkdag!

Een aantrekkelijk salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden maken deze functie compleet. De functie is ingeschaald op schaal 10 (OOP), met een salarisrange van € 2.755 tot € 4.573. Het onderwijs kent een unieke hoeveelheid vakantiedagen waarbij je tijdens de schoolvakanties kan genieten van 11 weken vakantie per jaar. Je ontvangt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een pensioen bij ABP waarbij meer dan de helft van de premie wordt betaald door de werkgever. Wij bieden al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan die voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. Daarnaast krijg je de beschikking over een telefoon en laptop. Er is de mogelijkheid om één dag in de week thuis te werken.

Deze functie heeft een werktijdfactor van 0,8.

Je benoeming is in eerste instantie voor bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid bieden we je uiterlijk na een jaar een dienstverband aan voor onbepaalde tijd.

Procedure

Enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk 7 februari je motivatie en je CV naar hr@fluenta.nl of solliciteer direct via het sollicitatieformulier hieronder. In jouw motivatie zijn we met name benieuwd hoe je jouw ervaring denkt te kunnen inzetten binnen onze stichting.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 14 februari vanaf 9.00 uur.

De tweede gespreksronde vindt plaats op 20 februari vanaf 15.00 uur.

Meer informatie

Nog vragen over de functie of over onze mooie stichting? Neem dan contact op met de bestuursmanager Jan Spier via 06-38132887 of als je inhoudelijke vragen hebt met Annerieke Pastoor, senior HR-adviseur op 06-22210463.

Wil je meer informatie over de stichting, check dan onze website: www.fluenta.nl.

Stichting Fluenta

  • Meentwal 15
  • 3432GL Nieuwegein
Schermafbeelding 2021-05-27 om 15.02.50

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht