Werken bij Fluenta is werken op een van onze negentien scholen. Negentien verschillende scholen in vijf gemeenten. Negentien verschillende scholen die met elkaar verbonden zijn door:

van en met elkaar te leren: op alle Fluenta scholen worden jouw talenten zo veel mogelijk benut. Gewoon in de dagelijkse praktijk maar ook door door professionele leergroepen in de school met een onderzoeksopdracht, door netwerkvergaderingen van specialisten, door inspiratie- lezingen en onze jaarlijkse Fluenta studiedag.
Aan startende leraren bieden we een vaste bovenschoolse coach.

betrokkenheid: binnen Fluenta kennen we elkaar. Dit komt omdat we elkaar vaak tegenkomen. Er zijn regelmatig Fluenta bijeenkomsten die zorgen voor een netwerk van professionals die elkaar in de praktijk goed kunnen vinden om samen op te denken, met elkaar te sparren en om te zien naar elkaar.

loopbaan: een keuze voor Fluenta betekent een keuze voor diversiteit. We doen er alles aan om jou kennis te laten maken met verschillende onderwijsconcepten. We vinden het vanzelfsprekend dat je na een aantal jaar wisselt van school, en proeft aan een ander onderwijsconcept. Ook faciliteren we opleidingen en studies die je doen groeien in andere rollen of anders functies.