14658352_m

Leerkracht

De Brug (S.B.O.)

Uren wtf. 0,6
Vanaf 1 november 2022
Plaats Vianen

“Voor ons is Passend heel gewoon”.

Misschien werk je in het onderwijs en zoek je een nieuwe manier om jezelf uit te dagen…
Misschien heb je je altijd afgevraagd hoe het is om les te geven aan leerlingen met speciale onderwijsbehoeften…
Misschien heb je nooit de kans gepakt om eens te onderzoeken of een baan in het Speciaal Basisonderwijs iets voor jou is….
Is dit jouw kans?
We zoeken per 1 november een leerkracht (0,6).

Kies je voor SBO De Brug?

Dan kies je ervoor om deel uit te maken van een gedreven team dat stáát voor haar leerlingen! We denken in kansen en mogelijkheden voor onze leerlingen en zetten in op zelfstandigheid, zelfkennis en sociaal emotionele ontwikkeling. Als je bij ons binnen loopt, voel je de drive om elke dag het beste van onszelf te geven!

Onze school heeft 85 leerlingen verdeeld over 6 groepen. Je herkent ons team aan onze gedrevenheid, onderzoekende houding en professionaliteit. We zijn een multi-disciplinair team en werken dus vanuit verschillende expertises samen aan een optimale ontwikkeling voor al onze leerlingen.

Wat hebben we jou te bieden?

Je krijgt de kans om te leren van onze gepassioneerde leerkrachten! Je werkt samen met je collega’s in twee groepen en geeft mee vorm aan passend onderwijs. Je doet ervaring op in lesgeven en je bent één dag ondersteunend aan één van deze groepen. Je krijgt alle ruimte om de onderwijspraktijk van onze leerkrachten te ervaren en hiervan te leren!

Benoemingsomvang en salaris

De omvang van de vacature is WTF 0,6. De salarisschaal is LC (voorheen L11), maar er zijn ook LD (voorheen L12) taken beschikbaar. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LD bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 2.882 tot maximaal € 5.784. De vacature is tijdelijk van 1 november tot 7 juli 2023 en er is uitzicht op voortzetting van de benoeming.

Stichting Fluenta

SBO De Brug is onderdeel van Stichting Fluenta. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht, waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Sfeer proeven of meteen solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Bel of app met Elselien: 06- 36226651 (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen graag je motivatie en CV zo spoedig mogelijk. Voor meer informatie zie ook onze website.

We kijken uit naar je reactie!

De Brug (S.B.O.)

  • Zwanengat 3
  • 4132XC Vianen
PARRO_1625169592818

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht