IMG_3753

Leerkracht

Het Avontuur

Uren wtf. 0,5-1,0
Vanaf 1 januari 2022
Plaats Hagestein

Is avonturen aangaan jou op het lijf geschreven?

Heb jij een eigen visie op het onderwijs in de onderbouw en wil je daar invulling aan geven? Lees verder, dit is het avontuur voor jou als leerkracht!

Het Avontuur bestaat sinds 2019 en is sterk groeiend. Daarom zoeken we het liefst per 1 januari 2022 een collega in de onderbouw, die samen met ons wil doorontwikkelen, ontdekken en vormgeven. Voor jou zijn er volop mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de doorgaande leerlijn van kinderen van 4 tot 7 jaar.

Kies je voor Het Avontuur?

Dan kies je voor de uitdaging om in een innovatieve omgeving te werken. Waarbij je de kinderen uitdaagt om al spelend en onderzoekend de wereld te leren kennen zowel op collectief als individueel niveau. Daarbij kiezen we niet voor de makkelijkste weg, we leggen de lat voor de kinderen en onszelf hoog. Op Het Avontuur sta je er niet alleen voor. Door de open ruimtes zie je je collega’s aan het werk en leer je van elkaar. Ons team kenmerkt zich door openheid, creativiteit en energie. Als verbindende linking pin lever jij een bijdrage aan onze gezamenlijke visie.

Het betreft een fulltime functie die ook parttime ingevuld kan worden.

Als je mee op avontuur gaat, dan verhuis je halverwege 2022 mee van Hagestein naar ons nieuwe gebouw in het dorpshart van Hoef en Haag.

Benieuwd wat een ouder over onze school zegt?

‘Het Avontuur is een school waar echt het kind centraal staat. Door het leren op niveau binnen één team wordt het onderwijs afgestemd op wat je kind nodig heeft. Onze zoon gaat elke dag met veel plezier naar school. Daarnaast vinden wij als ouders het directe en prettige contact met directie en leerkrachten erg fijn.’

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.basisschoolhetavontuur.nl.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar Het Avontuur onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Bel of app naar Ingeborg Hokken: 06-16720392 of mail naar ingeborghokken@fluenta.nl (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag uiterlijk op 6 december a.s. Geef daarbij ook aan wat je werktijdfactor is.

Het Avontuur

  • Maatgraaf 4
  • 4124BE Hagestein
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht