12144695_l

Leerkracht

Het Avontuur

Uren wtf 0,5-1,0
Vanaf 1 januari 2022
Plaats Hagestein

Samen avonturen aangaan?

Wij laten je graag zien welk Avontuur jou te wachten staat. Lees snel verder en bel of app voor meer informatie.

Het Avontuur bestaat sinds 2019 en is sterk groeiend. Van 5 leerlingen in 2019 zijn we uitgegroeid naar 85 leerlingen in 2021. We zijn nog lang niet uitgegroeid en daarom zoeken we zo snel mogelijk een collega die het onderwijs voor groep 1 tot en met 3 met ons komt verzorgen. Iedere dag sta je met twee andere leerkrachten voor de groep, waarmee je kan sparren, samenwerken en differentiëren.

De afgelopen twee jaar hebben we volop gebouwd en ontwikkeld. Voor jou ligt er de kans om een bijdrage te leveren aan de verdere doorontwikkeling met onze enthousiaste en professionele onderbouwcollega’s.

Kies je voor Het Avontuur?

Dan kies je voor de uitdaging om in een innovatieve omgeving te werken. Waarbij je de kinderen uitdaagt om al spelend en onderzoekend de wereld te leren kennen. Daarbij dagen we onszelf uit, we leggen de lat voor de kinderen en onszelf hoog. Ons team kenmerkt zich door openheid, creativiteit en energie.

Het betreft een fulltime functie die ook parttime ingevuld kan worden.

Als je mee op avontuur gaat, dan verhuis je halverwege 2022 mee van Hagestein naar ons nieuwe gebouw in het dorpshart van Hoef en Haag.

Benieuwd wat een ouder over onze school zegt?

‘Het Avontuur is een school waar echt het kind centraal staat. Door het leren op niveau binnen één team wordt het onderwijs afgestemd op wat je kind nodig heeft. Onze zoon gaat elke dag met veel plezier naar school. Daarnaast vinden wij als ouders het directe en prettige contact met directie en leerkrachten erg fijn.’

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.basisschoolhetavontuur.nl.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar Het Avontuur onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding.Bel of app naar Ingeborg Hokken: 06-16720392 of mail naar ingeborghokken@fluenta.nl (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag uiterlijk op maandag 10 januari. Geef daarbij ook aan wat je gewenste werktijdfactor is.

Het Avontuur

  • Maatgraaf 4
  • 4124BE Hagestein
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht