IMG_8525

Leerkracht

De Trompetvogel

Uren wtf. 0,4 - 1,0
Vanaf 1 augustus 2022
Plaats Nieuwegein

Wil jij leerkracht zijn op een vreedzame school waar iedereen veilig samen groeit?

Is samenwerken aan kwalitatief goed onderwijs en een fijn pedagogisch klimaat jou op het lijf geschreven? Wil jij werken in een sprankelend en energiek team? Geniet je van kinderen die groeien en de beste versie van zichzelf willen worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per 1 augustus 2022 zijn we voor De Trompetvogel op zoek naar een leerkracht voor de kleutergroep (1.0 fte, ook op te splitsen in 0,4- 0,6 fte).

Kies je voor de Trompetvogel?

Dan kies je ervoor om onderdeel te zijn van een team wat een fijn pedagogisch klimaat weet te scheppen en te onderhouden. Je hebt affiniteit met het jonge kind en ziet daarin voor jezelf een uitdaging om aan de ontwikkeling van het jonge kind bij te dragen op zowel cognitief als emotioneel gebied. Als school weten we aan te sluiten bij de behoeften van de huidige ontwikkelingen in de samenleving. Wij leren kinderen verantwoordelijkheid te geven en te nemen voor zichzelf en voor elkaar. We helpen ze in hun ontwikkeling tot zelfstandige mensen. We stimuleren leerlingen om betrokken burgers te worden van de toekomstige maatschappij.

Het onderhouden van goede contacten met leerlingen en ouders is voor jou vanzelfsprekend. De Trompetvogel is een (open) protestants-christelijke school.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een kleutergroep op een school met 260 enthousiaste en leergierige kinderen. Een fijne werksfeer en een team dat voor elkaar klaar staat en betrokken is op elkaar. We bieden je de ruimte om je talenten en potentieel te ontwikkelen en in te zetten. Een omgeving waar je kunt leren en ontdekken. We bieden een open en professionele sfeer met ontplooiingsmogelijkheden en begeleiding.


Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook eens ons promofilmpje.

Benoemingsomvang

De omvang van de vacature is 1,0, deze is ook te vervullen als duo of te splitsen in omvang. Bovendien is deze functie te combineren met de rol van Intern Begeleider. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar.

De Trompetvogel maakt deel uit van Stichting Fluenta. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht, waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Meer informatie over onze school of meteen solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Of heb je nog vragen over deze vacature? Bel dan Esther van Eck: 06-42340780. Zij vertelt je graag meer over onze school.

Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. Vermeld daarbij als je solliciteert ook welke werktijdfactor je ambieert.

De Trompetvogel

  • Parelduiker 15
  • 3435EP Nieuwegein
Schermafbeelding 2021-06-28 om 19.09.26

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht