64369516_m

Leerkracht

Het Avontuur

Uren wtf 0,4-1,0
Vanaf 1 augustus 2022
Plaats Hagestein

Samen avonturen aangaan?

Wil je jouw kennis en vaardigheden gaan gebruiken om leerprocessen van kinderen te begeleiden en te stimuleren? Heb je een brede interesse? Lees dan verder, dit is het avontuur voor jou als leerkracht!

Basisschool Het Avontuur groeit, daarom zoeken wij collega’s om ons team te versterken.

Op Het Avontuur werken we met heterogene groepen, kinderen van verschillende leeftijden zitten bij elkaar in een ‘team’. Wij zoeken enthousiaste leerkrachten voor onze onderbouw (leerlingen van 4 tot 7 jaar) en onze middenbouw (leerlingen van 7 tot 9 jaar). Door de groei van de school ontstaan er meerdere vacatures, deze kunnen zowel fulltime als parttime ingevuld worden.

Ben jij iemand die begrijpt dat ieder kind anders is? En dat je daarom samen met je collega’s altijd blijft zoeken naar wat werkt voor dat ene kind? Dan zoeken we jou! Ons team kenmerkt zich door een lerende houding, creativiteit en lef.

Basisschool Het Avontuur is in schooljaar 2019-2020 gestart. De afgelopen drie jaar hebben we volop gebouwd en ontwikkeld. Voor jou ligt er de kans om een bijdrage te leveren aan de verdere doorontwikkeling. Iedere dag sta je met meerdere collega’s voor de groep, waar je mee kan sparren, samenwerken en differentiëren.

Kies je voor Het Avontuur?

Dan kies je voor de uitdaging om in een innovatieve omgeving te werken. We geloven niet in een gemiddelde. Kinderen groeien in hun eigen ontwikkeling, op hun eigen tempo.

Ons onderwijs is doelgericht, waarbij de verwachtingen naar de kinderen hoog zijn en zij worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. De kinderen ontvangen onderwijs in niveaugroepen. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde kinderen bij hun leerproces, waarbij zij een groei maken in zelfvertrouwen.

De van nature nieuwsgierige houding van kinderen is bij ons het uitgangspunt. Projecten worden vormgegeven aan de hand van doelen, waarbij de meervoudige intelligentie wordt aangesproken.

Loop jij warm voor natuuronderwijs, techniek en vieringen? Deze onderdelen hebben een belangrijke plek op ons rooster, hierin kun jij al je creativiteit kwijt.

Als je mee op avontuur gaat, dan start je na de zomervakantie van 2022 in ons nieuwe gebouw in het dorpshart van Hoef en Haag. Een splinternieuw gebouw met ruimte voor onderwijs en opvang. In dit gebouw zijn er mogelijkheden voor sport en beweging, vind je een ruime open keuken, een groot leerplein, ruimtes om stil en samen te werken en een heus atelier op zolder!

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.basisschoolhetavontuur.nl.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar Het Avontuur onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

Interesse?

Heb je vragen over de vacature of de school? Bel naar Ingeborg Hokken: 06-16720392 of mail naar ingeborghokken@fluenta.nl (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. Geef daarbij aan wat je gewenste werktijdfactor is.

Het Avontuur

  • Maatgraaf 4
  • 4124BE Hagestein
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht