IMG_5612

Leerkracht

De Voorhof

Uren wtf. 0,4 - 1,0
Vanaf 1 augustus 2022
Plaats Vianen

Wil jij werken op dé bewegend leren basisschool van Midden- Nederland? Dan is De Voorhof in Vianen op zoek naar jou!

Onze groep 3 zoekt nog een juf of meester voor 0.4 fte tot 1,0 fte, daarnaast hebben we doordat we groeiende zijn vanaf januari meer ruimte in de onderbouw.

Kies je voor De Voorhof?

Dan kies je voor een moderne school midden in een park met zo’n 275 enthousiaste leerlingen. Onze visie zie je terug in en om onze hele school. Voorbeelden hiervan zijn: werken binnen én buiten het lokaal, gevarieerd meubilair en experimenteren met lesvormen. We hebben chromebooks voor alle leerlingen en gebruiken de nieuwste methodes (Staal, Lijn3, WIG5, Blokschrift en IPC).

Ons fijne team bestaat uit 25 teamleden. De betrokkenheid onderling is hoog en dat merk je in onze ontmoetingen en samenwerking.

Klik hier om in 1 minuut te zien waar je voor kiest!

De Voorhof collage

Pas je bij De Voorhof?

Je past bij ons als onze kernbegrippen plezier, veiligheid, bewegend leren, rust in de school, taakgerichtheid en keuzemogelijkheden je nieuwsgierig maken en als je daarmee aan de slag wilt. Je gelooft in de didactiek van het EDI model. Tot slot houden wij van dromen en aanpakken en vinden wij samenwerking en sfeer belangrijk.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar De Voorhof onderdeel van is. Een stichting die volop in beweging is. Waar kansen en ondersteuning worden geboden in je loopbaan. De stichting waarbij je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is. Ook kies je voor een school en een stichting die hun protestants-christelijke identiteit betekenis willen geven.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Wanneer krijg je het goede gevoel? Is dat tijdens een sollicitatiegesprek of juist door op een doordeweekse dag even langs te komen om sfeer te proeven in de school? Kies zelf wat het beste bij je past! Het is ook geen probleem als je nog niet zoveel ervaring hebt, we vinden het veel belangrijker dat je vanuit passie en een gezonde drive inzet toont. Natuurlijk ondersteunen we je waar nodig en zullen we je stimuleren om verder te ontwikkelen. Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Bel of app met Laurens: 06-21 87 32 73 of Anne: 06-22 66 64 79 (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV dan graag uiterlijk op woensdag 29 juni 2022. Voor meer informatie zie ook onze website.

De Voorhof, misschien wel de leukste school van Vianen.

De Voorhof

  • De Looch 3
  • 4133DK Vianen
Trap

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht