IMG_8068

Leerkracht

Beatrixschool Wijkersloot

Uren wtf. 1,0
Vanaf 1 augustus 2022
Plaats Nieuwegein

Heb je als leerkracht altijd al van betekenis willen zijn vanuit je vakmanschap en je betrokkenheid op kinderen? Vind je het belangrijk om kinderen een groter perspectief te geven en kansen te bieden in een omgeving waarbij dit niet vanzelfsprekend is? Is talent maximaal tot ontplooiing laten komen voor jou uitgangspunt? Bij de Beatrixschool kan dat!

Onze kleine (100 leerlingen, 6 groepen) maar groeiende school, die in het centrum van Nieuwegein ligt, is volop in beweging en ontwikkeling. Samen werken we aan het nog beter vorm geven van boeiend en toekomstgericht onderwijs. Dit doen we door het voeren van het ‘goede gesprek’ maar ook door het werken in leerteams en het gebruik maken van elkaars expertise. De samenwerking met de locatie Zuilenstein (250 leerlingen, 11 groepen) is intensief en we weten elkaar te versterken en te enthousiasmeren. We zijn op elkaar betrokken. We hebben het goed voor elkaar!

We bieden veel ruimte voor initiatief en vernieuwing met als doel het onderwijs steeds kwalitatief beter te maken. Onze kinderen verdienen het beste onderwijs dat we kunnen geven. Daar werken we met elkaar aan. We bieden thematisch onderwijs aan door middel van Leskracht waarbij we de kernvakken waar dat past integreren, we gebruiken de nieuwste methoden (zoals Getal en Ruimte Junior en Nieuw Nederlands Junior) én we hebben het Lokaal van de Toekomst, uniek in Nederland. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Klik dan op de link.

Leerkracht voor de onderbouwgroep

Onze kleutergroep groeit en daarom starten we een tweede groep. Vandaar dat we op zoek zijn naar een nieuwe collega, die net als wij, wil meebouwen aan onze school, vanaf 1 augustus 2022 of zo snel mogelijk daarna (op locatie Wijkersloot).

Pas je bij ons?

Je past bij ons als je gelooft dat alle kinderen het beste onderwijs verdienen waarbij betrokkenheid en relatie een belangrijke basis is. Samenwerking en afstemming met ouders en collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste is dat je vanuit passie en energie werkt en dat je erin gelooft dat ontwikkeling van kinderen veel verder gaat dan alleen goed reken- en taalonderwijs. Als je denkt in oplossingen en mogelijkheden.

Natuurlijk ondersteunen we je waar nodig en zullen we je stimuleren om je zelf verder te ontwikkelen. Op school en binnen de stichting word je uitgenodigd en uitgedaagd om je zelf verder te ontplooien. Als dat is wat je zoekt, dan kun je op de Beatrixschool je hart ophalen.

Kies je voor ons?

Dan kies je voor een mooie, groeiende school met een gedragen visie die volop in ontwikkeling is. Een school met in totaal 350 leerlingen waar leerkrachten dagelijks werken aan een veilige plek waar kwalitatief goed onderwijs wordt gegeven. Je kiest voor ondersteuning en ruimte die de school je biedt en een mooi en divers team, waar leren van en met elkaar gewoon is.

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar de Beatrixschool onderdeel van is. Een stichting die volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht, waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Dan kies je ook voor een school en een stichting die hun protestants-christelijke identiteit betekenis willen geven.

Kennismaken of meteen solliciteren?

Je kunt natuurlijk meteen na het lezen van deze vacature solliciteren. Dat kan dan eenvoudig via het sollicitatieformulier hieronder. Als je graag even zelf de sfeer proeft, wil rondlopen door de school dan ben je van harte welkom en maken we graag een afspraak.

We ontvangen je reactie graag uiterlijk 15 augustus a.s. Als je vragen hebt of behoefte hebt aan meer informatie: voel je vrij om contact op te nemen met Emile van Laar of Lysanne Thien (allebei directeur). Dat kan door een mailtje te sturen (emilevanlaar@fluenta.nl of lysannethien@fluenta.nl) of door te bellen of appen (Emile: 06-44385573, Lysanne: 06-15229710). Je kunt ook alvast onze website bezoeken: www.beatrixschoolnieuwegein.nl

Beatrixschool Wijkersloot

  • Bendienlaan 27
  • 3431RA Nieuwegein
Kon Beatrixschool Wijkersloot

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht