14658352_m

Leerkracht

De Brug (S.B.O.)

Uren wtf. 0,6 - 0,8
Vanaf 1 augustus 2022
Plaats Vianen

“Voor ons is Passend heel gewoon”.

Is dat het voor jou ook? En heb jij affiniteit voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften? Word jij enthousiast van het met elkaar en van elkaar leren? Ben je op zoek naar een hecht team waarin ontwikkeling en zoeken naar de best passende oplossing centraal staat?

We zoeken per 1 augustus een leerkracht voor groep 3 (0,6-0,8 wtf).

Kies je voor SBO de Brug?

Dan kies je ervoor om onderdeel te worden van een gedreven team in het SBO dat werkt aan het tot bloei laten komen van kinderen. We werken met passie aan ervaringsgericht onderwijs. Wij zien kansen en mogelijkheden voor onze leerlingen met speciale onderwijsbehoeften en zetten in op zelfstandigheid, zelfkennis en sociaal emotionele ontwikkeling. Dat geeft ons de drive om elke dag het beste van onszelf te geven.

Wat hebben we jou te bieden?

Een school met bijna 100 leerlingen verdeeld over 6 groepen. Het team kenmerkt zich door gedrevenheid, onderzoekende houding en professionaliteit. We hebben een leergierige houding en ons verlangen is om onderling nog meer samen te werken waarbij we een professionele en lerende cultuur verder weten vorm te geven.

Benoemingsomvang en salaris

De omvang van de vacature is wtf 0,6 -0,8. De salarisschaal is LC (voorheen L11). Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 2.882 tot maximaal € 5.087.

Stichting Fluenta

SBO De Brug is onderdeel van Stichting Fluenta. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht, waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Sfeer proeven of meteen solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Bel of app met Elselien: 06- 36226651 (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen graag je motivatie en CV. Voor meer informatie zie ook onze website.

We kijken uit naar je reactie!

De Brug (S.B.O.)

  • Zwanengat 3
  • 4132XC Vianen
Schermafbeelding 2021-06-21 om 10.29.51

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht