25918516_m

Leerkracht

De Voorhof

Uren 0,2-1,0
Vanaf zo spoedig mogelijk
Plaats Vianen

Wil jij werken op dé bewegend leren basisschool van midden Nederland? Dan is De Voorhof in Vianen op zoek naar jou!

Onze groep 3, groep 8 én/of instroomgroep zoekt nog een juf of meester. Om die reden is er ruimte van 0,2 tot 1,0 fte. Kom je aan de start van dit nieuwe schooljaar bij ons werken, dan staat je iets ludieks te wachten. Wat dat is, neem contact op!

Kies je voor De Voorhof?

Dan kies je voor een moderne school midden in een park met zo’n 285 enthousiaste leerlingen. Onze visie zie je terug in en om onze hele school. Voorbeelden hiervan zijn: werken binnen én buiten het lokaal, gevarieerd meubilair en experimenteren met lesvormen. We hebben chromebooks voor alle leerlingen en gebruiken de nieuwste methodes (Staal, Lijn3, WIG5, Blokschrift en IPC).

Ons fijne team bestaat uit 25 collega's. De betrokkenheid onderling is hoog en dat merk je in onze ontmoetingen en samenwerking. Klik hier om in 1 minuut te zien waar je voor kiest!

Pas je bij De Voorhof?

Je past bij ons als onze kernbegrippen plezier, veiligheid, bewegend leren, rust in de school, taakgerichtheid en keuzemogelijkheden je nieuwsgierig maken en als je daarmee aan de slag wilt. Je gelooft in de didactiek van het EDI model. Tot slot houden wij van dromen en aanpakken en vinden wij samenwerking en sfeer belangrijk.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Kies zelf wat het beste bij je past! Je mag direct een CV en motivatie schrijven, maar ook eerst appen en/of sfeer komen proeven. Bel of app met Laurens: 06-21 87 32 73 of Anne: 06-22 66 64 79 (directie), ook als je nog vragen hebt. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV dan graag uiterlijk op vrijdag 23 september 2022.

Het is geen probleem als je nog niet zoveel ervaring hebt, we vinden het veel belangrijker dat je vanuit passie en een gezonde drive inzet toont. Natuurlijk ondersteunen we je waar nodig en zullen we je stimuleren om verder te ontwikkelen.

Benoemingsomvang en salaris

We hebben ruimte vanaf 0,2 fte tot 1,0 fte. Voel je welkom om je wensen met ons te bespreken. De salarisschaal is LB.

Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.001 tot maximaal € 4.573 (LB). Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar met een salarisrange van € 3.019 tot maximaal € 5.329 (LC).

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar De Voorhof onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

De Voorhof

  • De Looch 3
  • 4133DK Vianen
Trap

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht