kids-brains-nature

Leerkracht

De Fontein

Uren 0,4
Vanaf 1 november 2022
Plaats Houten

Op basisschool De Fontein word je de beste versie van jezelf!

Word je enthousiast van de principes van Stephen Covey en wil je hier wel mee aan de slag? Dan ben jij de leerkracht voor groep 7/8 waarnaar we op zoek zijn! We zoeken per 1 november 2022 een energieke en ervaren leerkracht voor groep 7/8 (maandag en dinsdag).

Kies je voor De Fontein?

Dan kies je voor goed en doordacht onderwijs, waarbij we het onderwijs zien als het ontsteken van een vuur. Wij zijn een "Leader in Me" school waar we de leerlingen begeleiden de beste versie van zichzelf te worden. Op basis van deze onderwijsaanpak is De Fontein sinds 2020 een excellente school.

Het team van De Fontein werkt vanuit welbevinden en betrokkenheid aan de cognitieve ontwikkeling. Dit doen ze in combinatie met het leren over wie je bent, waar je vandaan komt en wat je nodig hebt om te groeien.

Alvast een eerste indruk krijgen van onze school? Bekijk dan hier het filmpje.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een school met zo’n 250 betrokken leerlingen, verdeeld over 9 groepen. Een team wat wordt gekenmerkt door professionaliteit, gedrevenheid én humor. Jong talent en ervaren leerkrachten bouwen enthousiast samen aan een school, die voortdurend in beweging is.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar de Fontein onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

Benoemingsomvang en salaris

De werktijdfactor van de vacature is 0,4. Eventueel kan deze vacature worden gecombineerd met onze andere vacature voor groep 3/4. De salarisschaal is LB. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.001 tot maximaal € 4.573. De vacature is tijdelijk van 1 november tot 19 februari 2023 en er is uitzicht op voortzetting van de benoeming.

Sfeer proeven of direct solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Heb je vragen over de vacature of de school? Bel dan naar Monique Gadellaa: 06-22109518 of mail naar moniquegadellaa@fluenta.nl (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag uiterlijk zo spoedig mogelijk. Geef daarbij ook aan wat je gewenste werktijdfactor is.

De Fontein

  • Bronmos 2
  • 3994KA Houten
YHS_8891-HDR

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht