Het Avontuur team 3

Leerkracht bovenbouw

Het Avontuur

Uren 0,4-1,0
Vanaf Zo spoedig mogelijk
Plaats Hoef en Haag (Vianen)

Samen lesgeven, sparren en betrokken collega's?

En wil je jouw kennis en vaardigheden gaan gebruiken om zorgvuldig en creatief leerprocessen van kinderen te begeleiden en te stimuleren? Lees dan verder, dit is jouw nieuwe uitdaging in de bovenbouw!

Bassischool Het Avontuur groeit, daarom zoeken we fijne collega's om ons team te versterken

Het Avontuur is vier jaar geleden opgericht en sindsdien sterk gegroeid. Sinds dit schooljaar zitten we in een nieuw gebouw in het centrum van het nieuwe dorp Hoef en Haag. In dit gebouw is er ruimte voor onderwijs en opvang waarin er mogelijkheden zijn voor sport en beweging, vind je een ruime open keuken, een groot leerplein, ruimtes om stil en samen te werken en een heus atelier op zolder! Tal van mogelijkheden om je onderwijs vorm te geven.

Op Het Avontuur werken we met heterogene groepen, kinderen van verschillende leeftijden zitten bij elkaar in een ‘team’. In ons onderwijs werken we met doelen, onderwijs in niveaugroepen, waarbij we hoge verwachtingen van onze leerlingen hebben. Wij stimuleren ze om het beste uit zichzelf te halen.

Voor team 3, onze bovenbouwgroep, zoeken we een leerkracht die goed verbinding weet te leggen met een diverse en enthousiaste groep leerlingen en pedagogisch sterke vaardigheden heeft. Wanneer de aantallen in de leerjaren het toelaten, sta je met meerdere collega’s voor de groep, waar je mee kan sparren, samenwerken en differentiëren.

Ons leerkrachtenteam kenmerkt zich door betrokkenheid, plezier en een open houding om te leren van en met elkaar. We bieden je de ruimte om je talenten en potentieel te ontwikkelen en in te zetten. Een professionele en open sfeer met ontplooiingsmogelijkheden en begeleiding.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.basisschoolhetavontuur.nl.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar Het Avontuur onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan door middel van onder andere de Fluenta Academie.

Benoemingsomvang

We hebben ruimte vanaf 0,4 fte tot 1,0 fte. Voel je welkom om je wensen met ons te bespreken. De salarisschaal is LB. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.001,- tot maximaal € 4.573,-.

Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan die voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Interesse?

Je bent van harte welkom om sfeer te komen proeven via een rondleiding. Of heb je vragen over de vacature? Bel naar Ingeborg Hokken: 06-16720392 of mail naar ingeborghokken@fluenta.nl (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. Wij kijken uit naar je motivatie en CV. Geef daarbij ook aan wat je gewenste werktijdfactor is.

Het Avontuur

  • De Brink 6
  • 4125 TR Hoef en Haag (Vianen)
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht