Wereldwijs bovenbouw

Leerkracht bovenbouw

WERELDwijs

WTF 0,6 - 0,8
Vanaf november/december 2023
Plaats Houten

Wil jij werken bij een school waar openheid en een prettige sfeer kenmerkend zijn? Wil jij een bijdrage leveren aan de professionele cultuur en de schoolontwikkeling? Ben jij iemand wiens hart sneller gaat kloppen van de bovenbouw, en wil je samen met leerlingen, collega’s en ouders meewerken aan een veilig en open schoolklimaat? Dan pas jij bij onze school en gaan we graag met je in gesprek!

Onze school

Basisschool Wereldwijs is gevestigd in Houten en telt circa 240 leerlingen. De school ligt in een groene woonwijk met veel ruimte om te spelen. Op Wereldwijs geloven wij dat kennis grondstof is voor je denkwerk. Kennis beïnvloedt hoe je de wereld ziet en hoe je er vervolgens over nadenkt. De rol van een goede leerkracht is hierbij de sleutel tot succes.

Kies je voor Werledwijs dan kies je voor een school waar goed, doordacht en doelgericht onderwijs wordt gegeven. Samen met je collega’s leer je mee in het EDI traject wat is gestart. Bij Wereldwijs maken wij gebruik van moderne methodes en werkt de school vanuit het principe van de Kanjertraining.

Stichting Fluenta

Wereldwijs is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001- € 4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.019 tot maximaal € 5.329.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website: www.wereldwijshouten.nl. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met directeur Jorike Mocking: 06-10 42 78 41 of via jorikemocking@fluenta.nl

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 29 september a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor Wereldwijs te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

WERELDwijs

  • Guldenslag 131
  • 3991WE Houten
IMG_1457

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht