_TOM6390

Leerkracht bovenbouw

De Rank

Uren wtf. 0,6-1,0
Vanaf 1 augustus 2022
Plaats Vianen
Schermafbeelding 2022-04-22 om 11.28.49

Wil je werken op een school die leeft, leert, ontwikkelt en bruist?

Dan moet je op De Rank in Vianen zijn. Op de Rank, direct grenzend aan het historische centrum van Vianen, zijn ongeveer 220 leerlingen. We werken volgens het leerstofjaarklassensysteem en deels groepsdoorbroken. We zien dat dit goed is voor onze leerlingen. We zijn er trots op dat ze leren om zelf keuzes te maken, onder andere in hun instructiebehoefte en het plannen van hun werk.

Zodra je de school binnenkomt zie je actieve en betrokken kinderen die aan het werk zijn in de groep of op de leerpleinen. Je voelt de fijne sfeer in de school. Ook buiten wordt er volop geleerd. Hoe gaaf is het als een leerling na een buitenles roept:

“Hé juf, en mijn energie kwijt én mijn woordenschat geleerd!”

Dit is waar we voor willen gaan. Leren is leuk, voor zowel kinderen als leerkrachten.

Leren is nog leuker als je het samen doet. Door samen lessen voor te bereiden, bij elkaar te kijken en feedback te geven blijven we als team in ontwikkeling. Hiermee maken we elke dag ons onderwijs nog mooier.

We zoeken een leerkracht voor de bovenbouw (groep 6 t/m 8).

Klinkt de Rank als een school die bij je past, dan...

...ben jij degene die wij zoeken. We zoeken een collega waarvoor het vanzelfsprekend is om een goede relatie op te bouwen met kinderen, ouders en team. Die een bijdrage levert in het samenwerken om ‘ontwikkeling en leren’ verder te verdiepen. En, je daagt jezelf en ons uit in de ontwikkeling van het didactisch vakmanschap

Stichting Fluenta

Kies je voor De Rank, dan kies je voor Stichting Fluenta. Een stichting die volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht, waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is. Je kiest ook voor een school en een stichting die hun protestants-christelijke identiteit betekenis wil geven.

Benoemingsomvang en salarisschaal

De vacature is voor drie dagen (0,6). Meer dagen zijn bespreekbaar. Het betreft een lerarenfunctie met een minimumsalaris van € 2.738,-- en een maximumsalaris van € 4.534,--

Wil je eerst de school zien? We zijn ervan overtuigd dat een school goed moet voelen en dat je de beste indruk van een school krijgt als je deze van binnenuit ziet. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken. Bel je even van tevoren naar Lisette Kaiser, directeur van de Rank (06-30609372)

Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We zien je motivatie en CV graag voor vrijdag 27 mei? De gesprekken vinden plaats op maandag 30 en dinsdag 31 mei.

De Rank

  • 't Wed 14
  • 4132CC Vianen
little-girls-playing-slide-playground

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht