IMG_1740

Leerkracht groep 1-2

Willem Alexanderschool Nieuwegein

Uren wtf. 0,4 - 1,0
Vanaf 1 februari 2023
Plaats Nieuwegein

Samenwerken aan inspirerend onderwijs!

Wat is voor jou de kern van werkgeluk?

Krijg jij vleugels van ‘samen’, ben je nieuwsgierig, reflectief, durf je fouten te maken om van te leren? Dan zou de Willem Alexanderschool in Nieuwegein (Vreeswijk) wel eens jouw volgende stap kunnen zijn!

Op de Willem Alexanderschool staat samenwerken centraal. We ontwerpen samen lessen, we geven elkaar feedback en we leren enorm veel van elkaar. En het is ook nog eens gezellig!

We zoeken een leerkracht voor groep 1-2 voor minimaal twee dagen per week met ingang van 1 februari 2023.

Kies je voor de Willem Alexanderschool in Nieuwegein, in het mooie historische Vreeswijk?

Dan kies je ervoor om samen iedere dag het beste te geven aan al onze kinderen. We geven onze leerlingen een goede basis voor een kansrijke toekomst. De methode Kwink helpt ons bij het vormgeven van een fijne en veilige sfeer binnen de school, dat vinden we uiteraard belangrijk! Onze kracht zit in de goede sfeer en het open contact met kinderen, ouders en het team. In ons fijne team voel je je snel thuis!

Wie zoeken wij?

  • Een leraar die met passie en energie leerkracht is!
  • Een collega die een positieve houding uitstraalt naar kinderen en voorwaarden schept voor ontwikkeling
  • Een professional die een lerende houding heeft en graag samenwerkt

Wat hebben wij jou te bieden?

We zijn een school met ruim 280 leerlingen. We zijn als team volop in ontwikkeling. Door de structurele inzet van EDI versterken we ons didactisch handelen en de doorgaande lijn. Dit is volop in ontwikkeling en uiteraard krijg je als nieuwe collega alle kans om je hierin te ontwikkelen.

De kracht van ons team is samenwerken: we bereiden samen lessen voor, zetten elkaars kwaliteiten in en verbeteren op deze manier elke dag ons onderwijs. Zo is onze school een fijne, inspirerende omgeving waar iedereen elkaar kent, zich gezien voelt en je als professional alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen!

We doen er alles aan om jou zo snel als mogelijk als een vis in het water te voelen. We hebben een inwerkprogramma voor nieuwe collega’s en we helpen we je goed op weg als je bij ons komt werken.

Onze school bestaat uit 12 groepen verdeeld over 2 locaties, één voor de bovenbouw en één voor de onderbouw.

Stichting Fluenta

De Willem Alexanderschool maakt deel uit van Stichting Fluenta. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

Werktijdfactor en inschaling

Deze functie heeft een werktijdfactor van 0,4-1,0 fte en wordt ingeschaald in LB (min. € 3.001,--- en max. € 4.573,-- op fulltime basis ). Over werkdagen gaan we graag met jou in overleg.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Wanneer krijg je het goede gevoel? Is dat tijdens een sollicitatiegesprek of juist door op een doordeweekse dag even langs te komen om sfeer te proeven en ons lesgeven in de praktijk te zien? Je bent bij ons van harte welkom voor een kop koffie en een rondleiding! Bel of stuur dan even een appje naar Marijke Peeters (directeur) via 06-44674382.

Mocht je direct willen solliciteren. Dit kan eenvoudig via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag zo spoedig mogelijk.

Voor meer informatie over de school zie onze website.

Willem Alexanderschool Nieuwegein

  • Koninginnenlaan 5
  • 3433CT Nieuwegein
locatie-koninginnenlaan

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht