Fonteinsfeer-49

Leerkracht groep 1-2

De Fontein

WTF 0,4
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Houten

Op welke manier word jij de beste versie van jezelf?

Wil jij werken vanuit de principes Leader in me, co-teaching en thematisch werken? Lees dan verder en ontdek of jij de leerkracht bent die wij zoeken. Vanwege groei van het aantal leerlingen in onze onderbouw zijn wij met ingang van schooljaar 2024/2025 op zoek naar een energieke leerkracht die ons team 1-2 komt versterken.

Op De Fontein werken we vanuit de doelen van ParnasSys waarbij we nauwlettend de ontwikkeling van elk kind kunnen volgen. Ieder kind vult een portfolio waarin de eigen ontwikkeling zichtbaar wordt.

Binnen het team 1-2 vinden wij het belangrijk om vanuit spelend leren ons onderwijs vorm te geven. Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke collega die vanuit eigen kwaliteit hieraan mee bouwt.

Waarom kiezen voor De Fontein

Onze school heeft ruim 270 leerlingen verdeeld over elf groepen. THE LEADER IN ME is de onderwijsaanpak van De Fontein. Goed, doordacht onderwijs met als doel leerlingen te begeleiden de beste versie van zichzelf te worden. Als school geven wij leerlingen de ruimte om over zichzelf te leren. Wie ben je, waar kom je vandaan en wat heb je nodig om te groeien in je eigen ontwikkeling? De focus ligt op dat waar het kind goed in is.

Op De Fontein is co-teaching in alle teams aan de orde. Samen het onderwijs inrichten en de planning verdelen. Daardoor staat iedere collega in zijn kracht en willen we de talenten van onze medewerkers ten volle benutten. Het team wordt gekenmerkt door professionaliteit, gedrevenheid én humor. Jong talent en ervaren leerkrachten bouwen enthousiast samen aan de school, die voortdurend in beweging is. Maak hier alvast kennis met ons.

Stichting Fluenta

De Fontein is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301- € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

De benoemingsomvang is wtf 0,4 fte.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website www.fonteinhouten.nl Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met directeur Saskia Smienk 06-43079271 of via saskiasmienk@fluenta.nl

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 13 juni a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor De Fontein te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

De Fontein

  • Bronmos 2
  • 3994KA Houten
YHS_8891-HDR

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht