IMG_1354

Leerkracht groep 1/2

Willem Alexanderschool Hoog Zandveld

WTF 0,4 - 0,8
Vanaf 1 augustus 2023
Plaats Nieuwegein

Zoek jij een omgeving waarin van elke activiteit een feestje wordt gemaakt?

Waarin je in een goede sfeer wordt uitgedaagd om verder te ontwikkelen? Want… het mooiste dat je kunt worden is jezelf! Wij zoeken een leerkracht voor groep 1/2 (0,4 - 0,8 fte).

De Willem Alexanderschool HZ bevindt zich in het brede schoolgebouw in Nieuwegein Zuid. We zijn een school met ruim 200 kinderen verdeeld over 10 klassen.

Onze school is een fijne plek waarin collega’s en leerlingen elkaar kennen en elkaar zien!

We hebben het traject visie op leren van het jonge kind afgerond en gaan aan de slag met EDI bij de kleuters. We werken met de methode Onderbouwd en er is een fijne samenwerking in het kleuterteam.

Op de Willem Alexanderschool Hoog Zandveld staat werkplezier hoog in het vaandel. Voor de leerkrachten en voor de kinderen! Onze kracht zit in de goede sfeer en het open contact met kinderen, ouders en het team. Met zorg hebben we onze methodes uitgezocht en ontdekken we via onze talenten workshops de talenten van onze kinderen. We zijn dus volop in ontwikkeling!

Kies je voor ons?

Dan kies je voor een warm ontvangst en een goede begeleiding binnen de school.
Voor een team dat staat voor enthousiasme, professionaliteit en flexibiliteit. We staan met elkaar in verbinding en werken samen. Er is ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling binnen een school waar vernieuwing zichtbaar is.

Binnen de stichting kun je gebruik maken van de Fluenta Academie, je kunt aansluiten bij netwerken en cursussen volgen.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar De Willem Alexander HZ onderdeel van is. Een stichting die volop in beweging is;

  • Waar kansen worden geboden in je loopbaan;
  • Waar ondersteuning is voor jou als starter en ervaren leerkracht;
  • Waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap;
  • Waar je je specialisme kunt inzetten;
  • Waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Werktijdfactor en inschaling

We hebben ruimte vanaf 0,4 fte tot 0,8 fte. Voel je welkom om je wensen met ons te bespreken. De salarisschaal is LB. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.001 tot maximaal € 4.573 bij een fulltime aanstelling.

Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerker een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Kies zelf wat het beste bij je past! Je mag direct een CV en motivatie schrijven, maar ook eerst appen en/of sfeer komen proeven.

Bel of app met de duo-directie: Andrieke (06-41083809) of Marion (06-22578016) ook als je nog vragen hebt.

Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. Wij kijken uit naar je motivatie en CV. We ontvangen graag uiterlijk 11 juni a.s. je reactie.

Voor meer informatie over de school zie onze website.

Willem Alexanderschool Hoog Zandveld

  • Lupinestraat 23
  • 3434HA Nieuwegein
Schermafbeelding 2021-09-07 om 19.29.22

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht