IMG_2968

Leerkracht Groep 1/2

Het Avontuur

WTF 0,4 - 1
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Hoef en Haag (Vianen)

Over Het Avontuur:

Welkom bij Het Avontuur, waar wij samen avonturen aangaan! Gelegen in het nieuwbouwdorp Hoef en Haag (Vianen), is basisschool Het Avontuur de perfecte plek om jouw onderwijsreis te beginnen. Met faciliteiten zoals een gezellig ingerichte centrale hal, ruime open keuken, grote sporthal en zelfs een kunstatelier op zolder, is ons nieuwe schoolgebouw een inspirerende omgeving.

Jouw uitdaging:

Wij zoeken een collega voor team 1 - groep 1 & 2. Als leerkracht voor de leerlingen van groep 1/2 speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van jonge leerlingen. Bij Het Avontuur staat spelend leren centraal, waarbij we taal, rekenen, lezen, motorische en sociale vaardigheden op unieke wijze integreren. Leerkrachten werken thematisch, waardoor we aansluiten op de belevingswereld van onze jongste leerlingen. Iedere dag sta je met meerdere leerkrachten voor een groep. Dit maakt het mogelijk om het onderwijs samen vorm te geven. Bij ons is er tijd om te sparren, de mogelijkheid om in kleine groepen aan de slag te gaan en ruimte om samen een mooi avontuur van te maken.

Nieuwsgierig geworden hoe we dit doen? Kom sfeer proeven!

Waarom je kiest voor onze school:

  • ​Werken in een nieuw schoolgebouw met topfaciliteiten;
  • Onderdeel zijn van een betrokken en gedreven team die op een eigentijdse manier het onderwijs zelf inricht aan de hand van thema’s;
  • Intensief samenwerken met collega’s om het onderwijs vorm te geven, je staat samen in één lokaal om onze leerlingen optimaal te begeleiden;
  • Veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit.

Stichting Fluenta

Het Avontuur is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en Benoemingsomvang:

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301 - € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

De benoemingsomvang varieert tussen 0,4 en 1,0 FTE.

Interesse?

Voor meer informatie, bezoek onze website www.basisschoolhetavontuur.nl of bekijk onze Instagram en Facebookpagina. Wil je sfeer proeven? Kom gerust eens kijken. Neem contact op met Sylvia van der Meer (adjunct-directeur), sylviavandermeer@fluenta.nl.

Solliciteren kan tot uiterlijk 12 juni a.s. Vertel ons waarom Het Avontuur jou aanspreekt en geef aan wat je gewenste werktijdfactor en werkdagen zijn. We kijken uit naar jouw motivatie en CV!

Het Avontuur

  • De Brink 6
  • 4125 TR Hoef en Haag (Vianen)
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht