vacature leerkracht willem alexanderschool

Leerkracht groep 1/2

Willem Alexanderschool Lupinestraat (Hoog-Zandveld)

Uren wtf. 0,6-1,0
Vanaf 10 januari 2022
Plaats Nieuwegein

Hé daar, ben jij die nieuwsgierige en leergierige leerkracht?

Dan ben je onze nieuwe kleutercollega!

Want het mooiste wat je worden kunt, is kleuterleerkracht op de Willem Alexanderschool. Kleuters zijn van nature nieuwsgierig en leergierig en zij doen dat graag samen met jou.

Op de Willem Alexanderschool Nieuwegein staat werkplezier hoog in het vaandel. Voor de leerkrachten en voor de kinderen! Daarin helpt onze visie op onderwijs: leren om te zijn wie je bent, leren om te weten en te doen en leren om samen te leven. Onze kracht zit in de goede sfeer en het open contact in het team, met de kinderen en de ouders. Een fijne plek waar iedereen elkaar kent en zich gezien voelt!

Bij de kleuters doen we dat met de methode Onderbouwd. Jonge kinderen leren door te spelen. Tijdens het spel is er plezier en zijn kinderen geboeid bezig. En dat doen we samen!

Voel jij je aangesproken? We zoeken met ingang van 10 januari 2022 een leerkracht voor groep 1/2!

We zoeken in jou:

  • Een professional die enthousiast en leergierig is;
  • Een leerkracht die samenwerken met ouders belangrijk vindt;
  • Een mens met een positieve kindhouding;
  • Een collega die goed kan samenwerken.

Werkplezier is op de Willem Alexanderschool belangrijk. Maar net als op iedere school, vraagt de coronaperiode veel organisatie, flexibiliteit en wendbaarheid.

Dat weten we. Daarom zorgen we juist op de Willem Alexanderschool als team voor een klimaat dat zich blijft richten op samen leren en leven. Lukt dat altijd? In alle eerlijkheid, nee. Maar door ons bewust te zijn wat ons werkplezier geeft, kunnen we steeds weer het stokje van ‘plezier en inhoud’ oppakken. En daar zijn we best trots op!

Het betreft een L10 functie (salaris tussen de € 2.738,- en de € 4.206,- bij een fulltime aanstelling) . De functie is tussen de drie en vijf dagen.

Stichting Fluenta

De Willem Alexanderschool maakt deel uit van Stichting Fluenta. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Wanneer krijg je het goede gevoel? Is dat tijdens een sollicitatiegesprek of juist door op een doordeweekse dag even langs te komen om sfeer te proeven en ons lesgeven in de praktijk te zien. Je bent bij ons van harte welkom!

Mocht je direct willen solliciteren. Dit kan eenvoudig via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 15 december 2021.

De decembermaand is vast ook druk voor jou. Mocht het nu niet lukken vóór 15 december om af te spreken en te solliciteren, dan ontmoeten we je graag in de kerstvakantie met een kop koffie in de school. Dan kan je in ieder geval een eerste indruk opdoen!

Wil je eerst even bellen of appen voor meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met de directie: Andrieke Bruggeman (06-41083809) en Marion Kleij (06-22578016). Voor meer informatie over de school zie onze website.

Willem Alexanderschool Lupinestraat (Hoog-Zandveld)

  • Lupinestraat 23
  • 3434HA Nieuwegein
Schermafbeelding 2021-09-07 om 19.29.22

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht