happy-little-asian-girl-having-fun-among-blooming-sunflowers-gentle-rays-sun (1)

Leerkracht groep 1/2b

Het Mozaïek Houten

Uren wtf. 0,6 - 0,8
Vanaf per 1 maart 2022
Plaats Houten

Zoek je de baan waarin je samen met een warm en professioneel team hét verschil kan maken voor kinderen?

Ben je op zoek naar een baan? Of heb je een prima baan, maar ben je toe aan de volgende stap?

Heb je altijd al willen werken in een team waar passie voor het vak, expertise, saamhorigheid en plezier bovenaan staan? Dan is Het Mozaïek in Houten wat voor jou!

Op Het Mozaïek geloven we dat kinderen van nature nieuwsgierig en initiatiefrijk zijn. Belangrijke eigenschappen voor leven in de snel veranderende wereld van morgen. We zijn er trots op als we zien dat het geven van vertrouwen leidt tot eigenaarschap. Vertrouwen groeit als de basis goed gelegd wordt. Het thema eigenaarschap is dan ook volop in ontwikkeling! Daarbij durven we ook te gaan voor mooie onderwijsopbrengsten.

We waren verheugd toen we over de zwangerschap van de leerkracht van onze groep 1/2b hoorden en zouden het fijn vinden als haar werkzaamheden (0,6-0,8 fte) tijdens haar verlof door een enthousiaste leerkracht worden overgenomen. Kom jij per 1 maart 2022 bij ons werken? Eerder beginnen behoort ook tot de mogelijkheden. Na het verlof zijn er volop kansen om aan het werk te blijven binnen Stichting Fluenta!

Pas je bij ons?

Je past bij ons als je gelooft in de brede ontwikkeling van kinderen. Dat betekent dat je jezelf en ons hierin gaat uitdagen. Wat zijn jouw ideeën bij de moestuin waar alle groepen in zaaien, onderhouden, oogsten en uit koken? En hoe leg jij de verbinding tussen eigenaarschap en het werken aan een gedegen basis?

Je past bij ons als je jouw kennis en ervaring meebrengt en daarmee iets toevoegt aan het onderwijs op Het Mozaïek. We hebben een team met veel expertise, dat denkt in mogelijkheden, waarbinnen het plezierig samenwerken is. Samen ontwikkelen we ons onderwijs om het steeds een beetje mooier en rijker te maken.

Het is geen probleem als je nog niet zoveel ervaring hebt, we vinden het veel belangrijker dat je je vanuit passie en een gezonde drive wil inzetten voor onze school.

Natuurlijk ondersteunen we je waar nodig en zullen we je stimuleren om verder te scholen. Op Het Mozaïek, maar ook binnen de stichting word je uitgenodigd en uitgedaagd om je door te ontwikkelen.

Kies je voor ons?

Dan kies je voor een school met circa 225 leerlingen. Het Mozaïek bestaat uit een vestiging in Houten en een kleine nevenvestiging in Tull en ’t Waal. Er is een nauwe samenwerking tussen beide locaties. Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar Het Mozaïek onderdeel van uitmaakt. Een stichting die volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht. Waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is. En je kiest dan voor een school en stichting die hun protestants christelijke identiteit betekenis willen geven.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Wanneer krijg je het goede gevoel? Is dat tijdens een sollicitatiegesprek of juist door op een doordeweekse dag even langs te komen om onder het genot van een kop koffie of thee de sfeer te proeven in de school?

Je bent van harte welkom voor een afspraak. Je kunt ook direct solliciteren door je brief en CV te sturen naar Ashwin Hartman (directeur), ashwinhartman@fluenta.nl. Bellen of een appje kan ook! Tel: 06-46616997.

Sollicitaties ontvangen wij graag uiterlijk 19 november.

Zie onze websites voor meer informatie: www.mozaiekhouten.nl en www.mozaiekwaalseweg.nl.

Het Mozaïek Houten

  • Glazeniersgilde 18
  • 3994BM Houten
DSC_0037

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht