IMG_8224

Leerkracht groep 3

Prinses Margrietschool

WTF 0,4 - 0,6
Vanaf Per direct
Plaats Nieuwegein

Ben jij de leerkracht die rust en structuur kan bieden?

De 18 leerlingen van groep 3 zoeken een juf of meester die samen met hen wil optrekken. Rust, duidelijkheid en structuur, dat is wat jij komt brengen in deze groep. Samenwerken staat centraal, als team maar ook in de klas met de leerlingen.

“Hoeveel we soms ook van elkaar verschillen, we genieten van het samen leven binnen één school”. Dat is onze visie en van daaruit geven wij onze lessen vorm en inhoud. We zijn actief betrokken en spannen ons dagelijks in voor een optimale ontwikkeling van ieder kind. De Prinses Margrietschool is een Kanjerschool. Extra aandacht aan normen en waarden, elkaar vertrouwen en helpen, samenwerken en plezier hebben, dát zijn onze kernwaarden!

Waarom kiezen voor de Prinses Margrietschool?

Onze school in de wijk Batau Zuid in Nieuwegein heeft 360 leerlingen. SAMEN LEVEN, LEREN EN DOEN, dat is de visie van de Prinses Margietschool. De leerlingen zijn verdeeld over twee gebouwen. De brede onderbouw (groep 1-3) heeft kleurrijke, ruime lokalen en speel- en leerpleinen met aantrekkelijk materiaal voor de kinderen. Het spelend leren en ontwikkelen staat hier centraal.

In de ochtend zijn we vooral bezig met de basisvaardigheden. In de middag is er ruimte voor spel, beweging en creativiteit. Je werkt samen met je duo-collega van de andere groep 3. Je werkt in je eigen lokaal, maar op sommige momenten op de dag gaan de deuren van het lokaal ernaast open en wordt er ook samen gewerkt met de andere kinderen binnen hetzelfde leerjaar. We maken gebruik van de moderne online leeromgeving Prowise Go.

Op de Prinses Margrietschool sta je er niet alleen voor. We helpen je waar dat nodig is. Je kunt altijd een beroep doen op collega’s, de intern begeleider en de directie.Maak hier alvast kennis met ons.

Stichting Fluenta

De Prinses Margrietschool is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301- € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.321 tot maximaal € 5.862.

De benoemingsomvang is 0,4-0,6 fte

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website, www.margrietschool.net. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met Hendri Ham (directeur), 06-11 73 25 14 of Desiree Anaya (adjunct directeur) 06-46 29 55 44. Mailen mag ook: hendriham@fluenta.nl of desireeanaya@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 11 december a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor de Prinses Margrietschool te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

Prinses Margrietschool

  • Aardbeigaarde 4
  • 3436GB Nieuwegein
4-0b11bdebbf8c4ec58bc02e16fb46f038

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht