YHS_7331

Leerkracht groep 3/4

De Brug

WTF 0,6
Vanaf 1 mei 2023
Plaats IJsselstein

Basisschool de Brug is op zoek naar jou!

Wil jij werken op een basisschool waar betrokkenheid en bevlogenheid sterk aanwezig is? Word jij enthousiast van het bouwen aan goed onderwijs, lees dan verder!

Vanwege vertrek van onze collega zijn we op zoek naar een leerkracht voor groep 3/4.

De Brug is een open protestants-christelijke school met 90 leerlingen. Een klein en betrokken team staat klaar om samen te bouwen aan de kwaliteit. Het team is collegiaal en gericht op samenwerking. Spreekt jou dat aan?

De afgelopen jaren is door het team ingezet op onderwijsontwikkeling zoals EDI en close reading. In onze school zijn de lijnen kort. Gezamenlijk werken we aan goed onderwijs waarin we het beste uit onszelf en onze leerlingen halen. Er is voldoende ruimte om je vakmanschap verder te ontwikkelen.

Onze groep 3/4 bestaat uit 26 leerlingen. Komend schooljaar oriënteren we ons op een nieuwe rekenmethode. Daarin kun jij een belangrijke rol spelen.

We werken samen met De Pijler, ook gevestigd in IJsstelstein.

Naast dat je lesgeeft aan groep 3/4 , is het de bedoeling dat je de gymlessen op onze school verzorgt. Het is daarom belangrijk dat je beschikt over deze bevoegdheid of bereid bent om deze te behalen.

Stichting Fluenta

De Brug maakt deel uit van Stichting Fluenta. Stichting Fluenta heeft 20 basisscholen in de plaatsen Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Hoef en Haag en Leersum waaronder één school voor speciaal onderwijs in Vianen. Stichting Fluenta heeft scholing, ontwikkeling en professionalisering hoog in het vaandel staan. Binnen onze Fluenta Academie zijn er diverse mogelijkheden om deel te nemen aan netwerksessies voor specialisten of om een bepaalde training te volgen.

Sfeer proeven of direct solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Of heb je vragen over de vacature of de school? Bel dan naar Elizabeth Bronkhorst: 06-12619108 of mail naar elizabethbronkhorst@fluenta.nl (directeur). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag uiterlijk op donderdag 23 maart 2023.

Inschaling

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001- €4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

De Brug

  • Heemradenlaan 42
  • 3401GX IJsselstein
YHS_7704-HDR

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht