IMG_1801

Leerkracht groep 4

Willem Alexanderschool Nieuwegein

WTF 0,6 - 1
Vanaf 1 januari 2024 of zo snel mogelijk daarna
Plaats Nieuwegein

Help jij onze groep 4 leerlingen hun cognitieve potentieel te bereiken? Inspireer, geef vertrouwen en creëer met jouw onderwijstalent een positieve impact.

Het is gezellig in onze groep 4! Er heerst een fijne sfeer en het enthousiasme van de 25 leerlingen werkt aanstekelijk. Twee leerlingen komen van het Taalatelier: een schakelklas voor nieuwkomers die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen.

In de leeftijd van 7 en 8 jaar maken kinderen belangrijke motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkelingen door. De focus in deze groep ligt op het verbeteren van de cognitieve vaardigheden. Het is belangrijk dat je instructie en begeleiding aansluiten bij de individuele niveaus van de leerlingen. De meeste lestijd besteed je aan de vakken lezen, spelling en rekenen. Daar ligt echt jouw prioriteit.

Dit is jouw kans om gemotiveerde leerlingen te laten groeien. Van woorden laten herkennen, zinnen te begrijpen tot vloeiend lezend. Van inzicht in getallen, logisch redenen tot probleemoplossend denken. Jij kunt écht het verschil voor ze maken.

Welkom op de Willem Alexanderschool!

We hebben 12 groepen verdeeld over twee locaties: de bovenbouw aan de Koninginnenlaan en de onderbouw aan de Julianaweg. Als team zijn we volop in ontwikkeling! Door structurele inzet van EDI versterken we het didactisch handelen en de doorgaande lijn.

Wij bieden jou de kans onderdeel te zijn van dit proces. Door jouw actieve bijdrage in samenwerken, integratie en communicatie realiseren we een ondersteundende, stimulerende omgeving. Ben jij die bruggenbouwer op de Willem Alexanderschool?

Binnen onze school streven we naar een lerende omgeving. Door het inzetten van ieders kwaliteiten, het samen voorbereiden van de lessen en het doen van onderzoek. Onze vernieuwingen dragen direct bij aan het verbeteren van de onderwijspraktijk.

Voor het sociaal-emotioneel leren maken we gebruik van de erkende methode Kwink. Niet alleen de leerlingen en ouders geven aan zich bij ons op hun gemak te voelen. Met ons op maat gemaakte inwerkprogramma voel ook jij je hier snel thuis. Maak hier alvast kennis met je collega’s.

Stichting Fluenta

De Willem Alexanderschool is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor:

  • Een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan
  • Een plek waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt
  • Gemotiveerd samenwerken aan toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs
  • Een sterke persoonlijke (werk)balans door ondersteuning van onze coaches

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001- € 4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers:

  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering die we 50% vergoeden
  • Een aanvullende vergoeding van reiskosten woon-werkverkeer (uitruilregeling)
  • Aantrekkelijke extra’s als een telefoonvergoeding van € 7,50 netto per maand

Nieuwsgierig geworden?

Ook kun je contact opnemen met directeur Marijke Peeters via 06-44674382 of marijkepeeters@fluenta.nl. Een persoonlijke gesprek en rondleiding op school is altijd mogelijk.

Direct solliciteren?

Verzend voor 11 december onderstaand sollicitatieformulier. We kijken uit naar jouw motivatie om voor de Willem Alexanderschool te kiezen. Vermeld ook het aantal uur dat je wilt werken en welke dagen je voorkeur hebben.

Willem Alexanderschool Nieuwegein

  • Koninginnenlaan 5
  • 3433CT Nieuwegein
locatie-koninginnenlaan

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht