26788741_l

Leerkracht groep 4

De Zonnewijzer

Uren wtf. 0,4-0,8
Vanaf 1 januari 2022
Plaats Houten

Waar krijg jij energie van als leerkracht?

Dat is natuurlijk een vraag die je jezelf af en toe stelt. Waar zit dat in voor jou?

Op De Zonnewijzer krijgen wij energie van het leren zichtbaar maken, dat geeft ons de drive om elke dag het beste van onszelf te geven. Wij worden geïnspireerd door samen lessen voor te bereiden en onze pilot co-teaching: zo leren wij van elkaar en delen wij actief onze kennis en ervaring. Dit zorgt voor een goede samenwerking en veel plezier in ons werk. Net als onze leerlingen, willen wij ook steeds beter worden.

Voor onze fijne groep 4 van 25 leerlingen zijn wij per 1 januari op zoek naar een energieke en positieve leerkracht.

Kies je voor De Zonnewijzer?

Dan kies je ervoor om onderdeel te worden van een gedreven team dat samen met ouders werkt aan de basis voor een succesvol leven van onze leerlingen. Wij leren kinderen voor zichzelf doelen stellen en hoe ze die op hún manier kunnen bereiken.

Wij leren leerlingen leren! Op basis van het gedachtegoed van John Hattie zorgen we ervoor dat onze leerlingen vanuit een intrinsieke motivatie het beste uit zichzelf willen halen. Op de Zonnewijzer doe je dit niet alleen; dat doen we elke dag opnieuw met elkaar!

Je komt bij ons werken in een professioneel en collegiaal team met humor dat een duidelijke koers vaart. We zijn trots op wat we met onze leerlingen bereiken. Ons evenwichtige team bestaat uit: talentvolle starters en ervaren kanjers; vrouwen én mannen. En tot slot: wij vinden het belangrijk dat je aan onze school je eigen kleur en smaak toevoegt.

Ouders geven aan: “ De Zonnewijzer is een school met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen waarin rust en structuur wordt geboden”.

Krijg je hierbij een goed gevoel? En wil je hier aan bijdragen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat hebben wij jou te bieden?

Een school met bijna 400 enthousiaste leerlingen, die we meer en meer eigenaar maken van hun ontwikkelproces. Een team waarin collega’s, zowel leerkrachten als vakdocenten, elke dag met veel drive samenwerken.

Bij ons kun je direct aan de slag met het ontwikkelen van portfolio’s, formatief toetsen en het uitzoeken van een nieuwe technisch lezen methode.

Tot de zomervakantie geef je les aan de kinderen in groep 4. Daarna zijn er volop mogelijkheden binnen De Zonnewijzer of Stichting Fluenta.

Benoemingsomvang en salaris

De omvang van de vacature is werktijdfactor 0,4 -0,8. De salarisschaal is L10, maar er zijn ook L11 taken beschikbaar. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is L11 bespreekbaar.

Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 2.738 tot maximaal € 4.534.

Stichting Fluenta

De Zonnewijzer is onderdeel van Stichting Fluenta. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht, waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Sfeer proeven of meteen solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Bel of app met Wendy: 06- 33890659 of Esther: 06- 20545540 (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. Uiterlijk 6 december a.s ontvangen we graag je motivatie en CV. Voor meer informatie zie ook onze website.

Nieuwsgierig naar onze school? Klik hier om te kijken waar je voor kiest!

We kijken uit naar je reactie!

Veilig en betrokken, kwalitatief goed onderwijs, leren zichtbaar maken en meer- en hoogbegaafdheid, daar staan we voor!

De Zonnewijzer

  • Zonnehout 1
  • 3991MV Houten
De Zonnewijzer gebouw

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht