YHS_7911

Leerkracht groep 4 óf 5

De Pijler

WTF 0,4 - 1
Vanaf Per direct
Plaats IJsselstein

Op welke manier zet jij jouw talenten in voor onze leerlingen van groep 4 of 5?

Vanwege de groei van de school kunnen we van onze 2 groepen, 3 groepen maken. De 20 leerlingen van de nieuw te vormen groep zijn op zoek naar een enthousiaste en fijne juf of meester.

“Op De Pijler scheppen we voor alle kinderen, ouders en teamleden een herkenbaar en goed pedagogisch klimaat, waarbinnen iedereen zich sociaal veilig en (zelf)redzaam voelt.​

We hebben hoge verwachtingen van wat kinderen kunnen en streven naar de hoogst haalbare resultaten, passend bij de mogelijkheden en talenten van ieder individueel kind”.

Herken je jezelf in onze ambitie, dan zijn we op zoek naar jou!

Op De Pijler werk je in de ochtend in je eigen groep, in je eigen lokaal, aan de basisvaardigheden. Dit geeft rust, structuur en is de basis voor effectieve lessen. In de middag werken we onder andere groepsdoorbrekend aan de zaakvakken. Ook heb je de beschikking over mooie leerpleinen, waar onze andere pijlers tot uiting komen: samenwerken, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Jij bent als leerkracht verantwoordelijk voor jouw thuisgroep!

Waarom kiezen voor De Pijler?

Je past bij ons als je gelooft dat het vormgeven van een goed pedagogisch klimaat de basis is. Dat je weet dat vanuit relatie de leerling tot ontwikkeling komt en waar je verbinding weet te leggen met hun ouders. De Kanjertraining helpt hierbij. Daarnaast werk je opbrengstgericht, stimuleer je eigenaarschap en zelfstandigheid van de leerlingen.

De Pijler is een kleine, groeiende school met 150 leerlingen in de wijk Zenderpark in IJsselstein, in een modern schoolgebouw. Het team bestaat uit enthousiaste, betrokken en professionele leerkrachten die zich samen verantwoordelijk voelen voor alle kinderen. We geloven in onze leerkrachten en geven ze de kans om zich te ontwikkelen in hun talenten, verantwoordelijkheid te nemen en zich verder te specialiseren.

Ons onderwijs is volop in ontwikkeling! Als jij kiest voor De Pijler mag je hier onderdeel vanuit gaan maken!

Stichting Fluenta

De Pijler is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301- € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.321 tot maximaal € 5.862.

De benoemingsomvang is wtf 0,4-1,0.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website www.depijlerijsselstein.nl. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met directeur Sonja de Groot, 06-23 49 74 70 of via sonjadegroot@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul vóór 26 februari onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor De Pijler te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

De Pijler

  • Sint Petersburglaan 33
  • 3404 CV IJsselstein
Schermafbeelding 2021-06-10 om 15.11.40

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht