IMG_1309

Leerkracht groep 5

Willem Alexanderschool Hoog Zandveld

WTF 0,4 - 1
Vanaf Vanaf maart tot de zomervakantie
Plaats Nieuwegein

Zoek jij een omgeving waarin van elke activiteit een feestje wordt gemaakt?

Waarin je in een goede sfeer wordt uitgedaagd om met jouw talent aan de slag te gaan? Is dat wat jij zoekt? Lees dan verder!

Wij zoeken: een LEERKRACHT voor groep 5 (0,4-1,0 fte) Vanaf maart tot de zomervakantie (dit is een vervanging en er is zicht op een vaste plek).

Op de Willem Alexanderschool Hoog Zandveld staat werkplezier hoog in het vaandel. Voor de leerkrachten en voor de kinderen! Onze kracht zit in de goede sfeer en het open contact met kinderen, ouders en het team. Met zorg hebben we onze methodes uitgezocht en met plezier werken we thematisch met STaal en Blink. Met onze talenten workshops ontdekken we de talenten van de leerkrachten én leerlingen. Met rekenen werken wij met de nieuwste methode Pluspunt en worden spelletjes en activiteiten ingezet a.d.h.v. de leerlijnen.

Dit jaar starten we met de implementatie van EDI. Daar kun jij eventueel een rol in spelen. En we gaan op zoek naar de manier waarop wij begrijpend lezen willen gaan geven. Daarnaast gaan we aan de slag met leerlijnen van ICT en meer inzet van de chromebooks. Als school zijn we dus volop in ontwikkeling!

De Willem Alexanderschool Hoog Zandveld bevindt zich in het brede schoolgebouw in Nieuwegein Zuid. We zijn een school met ruim 200 kinderen verdeeld over 9 klassen.

Zo is onze school een fijne plek waar iedereen elkaar kent en zich gezien voelt!

Kies je voor ons?

Dan kies je voor een warm ontvangst en een goede begeleiding binnen de school. Voor 17 collega’s die staan voor enthousiasme, professionaliteit en flexibiliteit. Ruimte voor je eigen ontwikkeling binnen een school waar volop vernieuwing zichtbaar is. Binnen de stichting kun je gebruik maken van de Fluenta Academie, je kunt aansluiten bij netwerken en cursussen volgen.

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar de Willem Alexander Hoog Zandveld onderdeel van is. Een stichting die volop in beweging is.

  • Waar kansen worden geboden in je loopbaan.
  • Waar ondersteuning is voor jou als starter en ervaren leerkracht.
  • Waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap.
  • Waar je je specialisme kunt inzetten.
  • Waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Dan kies je ook voor een school en een stichting die hun protestants-christelijke identiteit betekenis willen geven.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een collega die het leuk vindt om samen met ons de ingezette ontwikkelingen verder vorm te geven. Je hebt een open persoonlijkheid en krijgt energie van het ontwikkelen van talenten bij kinderen. Als leerkracht neem je eigenaarschap in je werk en ben je in staat om samen met je collega’s continu te verbinden om uitstekende onderwijskwaliteit te bieden.

Werktijdfactor en arbeidsvoorwaarden

We zoeken iemand voor 0,4-1,0 fte. Het salaris van leerkracht is ingeschaald op € 3.001,-. - € 4.573,-. Over werkdagen gaan we graag in overleg met jou. In eerste instantie zoeken we iemand voor de vervanging van een zwangerschapsverlof, maar ook na deze vervanging is er zicht op een vaste plek bij Fluenta.

Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Kies zelf wat het beste bij je past! Je mag direct een CV en motivatie schrijven, maar ook eerst appen en/of sfeer komen proeven. Bel of app met de duo-directie: Andrieke (06-41083809) of Marion (06-22578016), ook als je nog vragen hebt. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV dan graag zo spoedig mogelijk.

Voor meer informatie over de school zie onze website.

Willem Alexanderschool Hoog Zandveld

  • Lupinestraat 23
  • 3434HA Nieuwegein
Schermafbeelding 2021-09-07 om 19.29.22

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht