Leerkracht groep 7 De Voorhof Vianen

Leerkracht groep 7

De Voorhof

WTF 0,6 - 1
Vanaf 1 mei 2023
Plaats Vianen

Wil jij werken op dé bewegend leren basisschool van Midden-Nederland? Dan is De Voorhof in Vianen op zoek naar jou!

Onze groep 7 zoekt per 1 mei een juf of meester voor 0.6-1.0 fte (tijdelijk met uitzicht op vast)

Kies je voor De Voorhof?

Dan kies je voor een moderne school midden in een park met zo’n 285 enthousiaste leerlingen. Onze visie zie je terug in en om onze hele school. Voorbeelden hiervan zijn: werken binnen én buiten het lokaal, gevarieerd meubilair en experimenteren met lesvormen. We hebben chromebooks voor alle leerlingen en gebruiken de nieuwste methodes (Staal, Lijn3, WIG5, Blokschrift en IPC).

Ons fijne team bestaat uit 25 collega's. De betrokkenheid onderling is hoog en dat merk je in onze ontmoetingen en samenwerking.
Klik hier om in 1 minuut te zien waar je voor kiest!

Pas je bij De Voorhof?

Je past bij ons als onze kernbegrippen plezier, veiligheid, bewegend leren, rust in de school, taakgerichtheid en keuzemogelijkheden je nieuwsgierig maken en als je daarmee aan de slag wilt. Je gelooft in de didactiek van het EDI- model. Tot slot houden wij van dromen en aanpakken en vinden wij samenwerking en sfeer belangrijk.

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar De Voorhof onderdeel van is, een stichting die volop in beweging is.

  • Waar kansen worden geboden in je loopbaan.
  • Waar ondersteuning is voor jou als starter en ervaren leerkracht.
  • Waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap.
  • Waar je je specialisme kunt inzetten
  • Waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is, onder andere in onze Fluenta Academie

Je kiest ook voor een school en een stichting die hun protestants-christelijke identiteit betekenis willen geven.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Kies zelf wat het beste bij je past! Je mag direct een CV en motivatie schrijven, maar ook eerst appen en/of sfeer komen proeven. Bel of app met Laurens: 06-21 87 32 73 of Anne: 06-22 66 64 79 (directie), ook als je nog vragen hebt. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV dan graag uiterlijk op 26 februari aanstaande.
Het is geen probleem als je nog niet zoveel ervaring hebt, we vinden het veel belangrijker dat je vanuit passie en een gezonde drive inzet toont. Natuurlijk ondersteunen we je waar nodig en zullen we je stimuleren om verder te ontwikkelen.

Benoemingsomvang en salaris

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001,- / € 4.573,-. Afhankelijk van jouw kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar met een salarisrange van € 3.019,- tot maximaal € 5.329,- op fulltime basis. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan die voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

De Voorhof

  • De Looch 3
  • 4133DK Vianen
Trap

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht