IMG_4068

Leerkracht groep 7

De Trompetvogel

WTF 0,8 - 1
Vanaf Per direct
Plaats Nieuwegein

Op welke manier zet jij jouw talenten in voor onze leerlingen van groep 7?

De 29 leerlingen van groep 7 kunnen steeds meer verantwoordelijkheid aan en zijn goed op weg naar zelfstandige en betrokken burgers. Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en brengt op jouw manier een duidelijke structuur aan. Trots ben je op de cognitieve en emotionele ontwikkeling van ieder individu.

In de bovenbouw werken we veel met elkaar samen. We maken gebruik van het kunst- en cultuurprogramma van Kunst Centraal en gaan jaarlijks naar het Museumplein. Verder werken we onder andere met de methodes Pluspunt, Staal en 123zing. Kenmerkend voor het werken in de bovenbouw is kennisoverdracht, coöperatief werken en groepsvorming.

Groep 7 is een enthousiaste groep leerlingen die graag wil leren van en met elkaar.

Waarom kiezen voor De Trompetvogel?

Onze school in de wijk Doorslag heeft ruim 300 leerlingen. SAMEN VEILIG GROEIEN is de stip op de horizon en realiseren we met het team, de ouders en de kinderen. We hebben vertrouwen in onze koers, denken altijd in mogelijkheden en maken keuzes die passend zijn bij het kind.

In de zaakvakken combineren we thematisch onderwijs met afwisselende werkvormen. We stimuleren creativiteit bij kinderen en investeren in kunst en cultuur. Het is genieten tijdens onze jaarlijkse talentworkshops.

We zijn een ‘Vreedzame School’ waar iedereen zich gehoord en gezien voelt, een stem krijgt en leert om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Naast een prettige leeromgeving zal de fijne werksfeer je zeker opvallen. We zijn een gezellig team, onze betrokkenheid is groot en staan echt voor elkaar klaar. Maak hier alvast kennis met ons.

Stichting Fluenta

De Trompetvogel is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301- € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.321 tot maximaal € 5.862.

De benoemingsomvang is wtf 0,8-1,0.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website www.trompetvogel.nl. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met directeur Esther van Eck, 06-42 34 07 80 of via esthervaneck@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk 11 december a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor De Trompetvogel te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

De Trompetvogel

  • Parelduiker 15
  • 3435EP Nieuwegein
Schermafbeelding 2021-06-28 om 19.09.26

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht