Schermafbeelding 2021-09-21 om 20.55.51

Leerkracht groep 7

Het Mozaïek Houten

Uren wtf. 0,6
Vanaf 1 december 2021
Plaats Houten

Zoek je de baan waarin je samen met een warm en professioneel team hét verschil kan maken voor kinderen?

Heb je altijd al willen werken in een team waar passie voor het vak, expertise, saamhorigheid en plezier bovenaan staan? Is het jouw missie om kinderen te motiveren het beste in henzelf naar boven te halen? Op Het Mozaïek in Houten is dat mogelijk!

Op Het Mozaïek geloven we dat kinderen van nature nieuwsgierig en initiatiefrijk zijn. Belangrijke eigenschappen voor leven in de snel veranderende wereld van morgen. We spelen hierop in door kinderen vanuit vertrouwen actief te betrekken bij hun eigen leerproces. Vertrouwen groeit als de basis goed gelegd wordt. Het thema eigenaarschap is dan ook volop in ontwikkeling! Daarbij durven we ook te gaan voor mooie onderwijsopbrengsten.

We waren verheugd toen we over de zwangerschap van één van de leerkrachten van onze groep 7 hoorden en zouden het fijn vinden als haar werkzaamheden (0,6 fte) tijdens haar verlof door een enthousiaste leerkracht worden overgenomen. Kom jij per 1 december 2021 bij ons werken?Eerder beginnen is geen probleem. De vacature kan ook al na de herfstvakantie ingaan. Na het verlof zijn er volop mogelijkheden om aan het werk te blijven.

Pas je bij ons?

Jij past bij ons als je gelooft dat een brede ontwikkeling voor kinderen van groot belang is. Dit betekent dat je verder gaat dan een gedegen basis alleen! Denk bijvoorbeeld aan ruimte voor zelfstandigheid en eigenaarschap van kinderen, maar ook aan aandacht voor het duurzaam omgaan met de wereld om ons heen, bijvoorbeeld door met kinderen te werken in onze moestuin.

We vinden het belangrijk dat je vanuit je eigen kennis en ervaring een stukje toevoegt aan het onderwijs op Het Mozaïek. We hebben een team met veel expertise, dat denkt in mogelijkheden, waarbinnen het plezierig samenwerken is. Samen ontwikkelen we ons onderwijs om het steeds een beetje mooier en rijker te maken.

Het is geen probleem als je nog niet zoveel ervaring hebt, we vinden het veel belangrijker dat je je vanuit passie en een gezonde drive wil inzetten voor onze school.

Natuurlijk ondersteunen we je waar nodig en zullen we je stimuleren om verder te scholen. Op Het Mozaïek, maar ook binnen de stichting word je uitgenodigd en uitgedaagd om je door te ontwikkelen.

Kies je voor ons?

Dan kies je voor een school met circa 225 leerlingen. Het Mozaïek bestaat uit een vestiging in Houten en een kleine nevenvestiging in Tull en ’t Waal. Er is een nauwe samenwerking tussen beide locaties.

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar Het Mozaïek onderdeel van uitmaakt. Een stichting die volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht. Waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Dan kies je ook voor een school en een stichting die hun protestants christelijke identiteit betekenis willen geven.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Wanneer krijg je het goede gevoel? Is dat tijdens een sollicitatiegesprek of juist door op een doordeweekse dag even langs te komen om onder het genot van een kop koffie of thee de sfeer te proeven in de school?

Je bent van harte welkom voor een afspraak. Je kunt ook direct solliciteren. Dit kan eenvoudig via het sollicitatieformulier hieronder. Sollicitaties ontvangen wij graag uiterlijk 27 september a.s.

Wil je meer informatie over de functie, dan nodigen we je van harte uit contact op te nemen met

Ashwin Hartman (directeur), ashwinhartman@fluenta.nl.

Bellen of een appje kan ook! Tel: 06-46616997.

Zie onze websites voor meer informatie: www.mozaiekhouten.nl en www.mozaiekwaalseweg.nl.

Het Mozaïek Houten

  • Glazeniersgilde 18
  • 3994BM Houten
DSC_0037

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht