IMG_6372

Leerkracht groep 8

Het Mozaïek Houten

WTF 0,4 - 0,6
Vanaf 1 november 2023
Plaats Houten

Zoek je de baan waarin je samen met een hecht en professioneel team hét verschil kan maken voor kinderen?

Heb je altijd al willen werken in een team waar passie voor het vak, expertise, saamhorigheid en plezier bovenaan staan? Dan is Het Mozaïek in Houten wat voor jou! Wij zoeken met ingang van 1 november 2023 of waar mogelijk eerder, een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 8 (wtf 0,4 - 0,6).

Je past bij ons als je gelooft in de brede ontwikkeling van kinderen. Dat betekent dat je jezelf en ons hierin gaat uitdagen. Wat zijn jouw ideeën bij het integreren van doelen voor lezen en taal binnen het domein van wereldoriëntatie? Hoe leg jij de verbinding tussen eigenaarschap en het werken aan een gedegen basis? En hoe straal jij uit dat je hoge verwachtingen hebt van kinderen?

Je past bij ons als je jouw kennis en enthousiasme meebrengt en daarmee iets toevoegt aan het onderwijs op Het Mozaïek. We hebben een team met veel expertise, dat denkt in mogelijkheden, waarbinnen het plezierig samenwerken is. Samen ontwikkelen we ons onderwijs om het steeds een beetje mooier en rijker te maken.

Wij vinden het belangrijk dat je vanuit passie en een gezonde drive wilt inzetten voor onze school. Daarbij is het hebben van ervaring voor ons minder relevant.

Wat hebben we jou te bieden?

Het Mozaïek is een school met circa 240 leerlingen verdeeld over twee locaties. We hebben een vestiging in Houten en een kleine nevenvestiging in Tull en ’t Waal. Er is een nauwe samenwerking tussen beide locaties. De groep waarin je komt te werken is een fijne groep van 19 kinderen op locatie Houten. Daarnaast heb je een duo-collega met de nodige ervaring in groep 8.

Natuurlijk ondersteunen we je waar nodig. We zullen je koppelen aan een collega die je wegwijs zal maken op Het Mozaïek. Verder zullen onze taal- en rekencoördinatoren je verder helpen bij onze aanpak voor deze vakgebieden.

Daarnaast zullen we je stimuleren om verder te scholen. Op Het Mozaïek, maar ook binnen de stichting word je uitgenodigd en uitgedaagd om je door te ontwikkelen.

Het Mozaïek is een school die de protestants christelijke identiteit betekenis wil geven.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor stichting Fluenta, waar Het Mozaïek onderdeel van is. Een stichting die volop in beweging is.

  • Waar kansen worden geboden in je loopbaan;
  • Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht;
  • Waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap;
  • Waar je je specialisme kunt inzetten;
  • Waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Inschaling

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001- €4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Wanneer krijg je het goede gevoel? Is dat tijdens een sollicitatiegesprek of juist door op een doordeweekse dag even langs te komen om onder het genot van een kop koffie of thee de sfeer te proeven in de school?

Je bent van harte welkom voor een afspraak. Je kunt ook direct solliciteren door je brief en CV te sturen naar Ashwin Hartman (directeur), ashwinhartman@fluenta.nl of Ayla Troost (adjunct-directeur), aylatroost@fluenta.nl. Bellen of een appje kan ook! Tel: 06-46616997 (Ashwin) of 06-13428993 (Ayla). Sollicitaties ontvangen wij graag uiterlijk 15 september. Voor meer informatie over onze school zie ook onze website: www.pcbmozaiek.nl.

Direct solliciteren?

We ontvangen graag zo spoedig mogelijk je motivatie en CV. Dit kan direct via onderstaand sollicitatieformulier. Wat is jouw motivatie om voor Het Mozaïek te kiezen?

We kijken naar je uit!

Het Mozaïek Houten

  • Glazeniersgilde 18
  • 3994BM Houten
DSC_0037

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht