IMG_0533

Leerkracht groep 8

Het Avontuur

WTF 0,4 - 1
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Hoef en Haag (Vianen)

Over Het Avontuur

Welkom bij Basisschool Het Avontuur! We zoeken enthousiaste leerkrachten om ons groeiende team te versterken. Wil je jouw kennis en vaardigheden gaan gebruiken om leerprocessen van kinderen te begeleiden en te stimuleren? Heb je een brede interesse? Lees dan verder, dit is het avontuur voor jou als leerkracht van onze groep 8!

Jouw uitdaging

Bij ons is er ruimte voor een leerkracht voor groep 8 om samen avonturen aan te gaan. We zoeken een pedagogisch sterke, ervaren leerkracht die begrijpt dat elk kind uniek is en specifieke onderwijsbehoeften heeft. Je komt terecht in een team dat bekend staat om zijn lerende houding, creativiteit en lef.

De kinderen ontvangen onderwijs in kleine niveaugroepen. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde kinderen bij hun leerproces, waarbij zij een groei maken in zelfvertrouwen.

De van nature nieuwsgierige houding van kinderen is bij ons het uitgangspunt. Projecten worden vormgegeven aan de hand van doelen, waarbij de meervoudige intelligentie wordt aangesproken.

We werken met thema’s en zorgen voor aansluiting met de praktijk, competenties en interesses. En maandelijks hebben we onze ‘Avonturendag’: ontdekken en onderzoeken van natuur, wetenschap en techniek.

Wat jouw uitdaging is

 • ​Verzorgen van het onderwijs aan een creatieve groep van twintig leerlingen;
 • Doelgericht onderwijs geven op het niveau van de leerlingen;
 • Stimuleren van de nieuwsgierigheid van de leerlingen;
 • Het bevorderen van een fijne en veilige omgeving;
 • Intensief samenwerken doe je met je collega’s uit de groepen 6/7.

Waarom je kiest voor Het Avontuur

 • ​Moderne faciliteiten in een nieuw gebouw.
 • Centrale locatie in het nieuwe dorp Hoef en Haag.
 • Door onze sterk groeiende school start je in een nieuw team, die je met open armen verwelkomt!
 • We geven het onderwijs samen vorm. Samenwerken, sparren en ontwikkelen staan in ons nieuwe team centraal.

Stichting Fluenta

Het Avontuur is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301 - € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

De benoemingsomvang varieert tussen 0,4 en 1,0 FTE.

Interesse?

Voor meer informatie bezoek je onze website of volg ons op Instagram en Facebook. Wil je de sfeer proeven en de school verkennen? Neem contact op met Ingeborg Hokken (directeur) via 06-16720392 of ingeborghokken@fluenta.nl.

Solliciteren kan tot uiterlijk 25 april via het sollicitatieformulier hieronder. Vertel ons waarom Het Avontuur jou aanspreekt en geef aan in welke benoemingsomvang je wilt werken en je gewenste werkdagen. We kijken uit naar jouw motivatie en CV!

Het Avontuur

 • De Brink 6
 • 4125 TR Hoef en Haag (Vianen)
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
 • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht