IMG_0252

Leerkracht instroomgroep

Mauritsschool

Uren wtf. 0,8 - 1,0
Vanaf 1 maart 2022
Plaats Nieuwegein

Kom jij werken op een school waar de leerkracht ertoe doet?

Dan is de Mauritsschool in Nieuwegein op zoek naar jou!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ben je net afgestudeerd aan de PABO dan is deze advertentie voor jou bedoeld! Wij zijn namelijk op zoek naar een leerkracht die ons team komt versterken!

Kies je voor de Mauritsschool

Dan kies je voor een school van ongeveer 180 leerlingen. Als je de Mauritsschool in Nieuwegein binnenloopt, voel je meteen dat wij een kleinere school zijn. We kennen alle kinderen, de kinderen kennen ons. Die betrokkenheid zorgt voor een mooi pedagogisch klimaat. De kinderen komen goed tot leren. Wij zijn een Vreedzame school en nemen de 7 gewoonten van The Leader in Me hierin mee. We zien het eigenaarschap van kinderen terug op allerlei gebieden. De kinderen hebben bijvoorbeeld zelf mogen kiezen wat zij gaan doen op onze Maurits-doedagen! Ook werken de kinderen met eigen doelen in hun portfolio. Nieuwsgierig wat dat inhoudt? Klik hier om in 1 minuut te zien waar je voor kiest.

Wie ben jij

Een enthousiaste, betrokken collega die...

  • pedagogische kwaliteiten heeft waarbij je oog hebt voor ieder kind en de ontwikkeling van hem/haar ondersteunt;
  • werkt vanuit doelen;
  • in de samenwerking met collega’s de kwaliteit van het onderwijs kan versterken;
  • enige kennis van KIJK! en Kleuterplein heeft;
  • gelooft in de didactiek van het EDI model.

Stichting Fluenta

Als je voor de Mauritsschool kiest, dan kies je ook voor Stichting Fluenta, waar De Mauritsschool onderdeel van is. Een Stichting die volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht, waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is. Wanneer je kiest voor Fluenta kies je ook voor onderwijs waarin de protestants-christelijke identiteit betekenis wordt gegeven.

Inschaling en benoemingsomvang

De inschaling van deze functie is vastgesteld op salarisschaal L10. De benoemingsomvang van deze functie is 4 of 5 dagen per week.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Wanneer krijg je het goede gevoel? Is dat tijdens een sollicitatiegesprek of juist door op een doordeweekse dag even langs te komen om sfeer te proeven en ons lesgeven in de praktijk te zien. Je bent van harte welkom voor een afspraak. Je kunt ook direct solliciteren. Dit kan eenvoudig via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 28 november.

Wil je meer informatie over de functie, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Laura Reijnders (directeur), laurareijnders@fluenta.nl. Bellen kan natuurlijk ook! Telefoon: 030-6062026.

Voor meer informatie over de school zie onze website.

Mauritsschool

  • Kastanjestraat 4
  • 3434CA Nieuwegein
IMG_8044

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht