IMG_5601

Leerkracht Leersum

De Hoeksteen

Uren wtf. 0,6-1,0
Vanaf Zo spoedig mogelijk
Plaats Leersum

Leerkracht, hier ligt een kans die je niet kunt laten liggen!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht die breed inzetbaar is (WTF 0,6-1,0). Een kans die je niet aan je voorbij kan laten gaan! Je hebt lesgebonden taken voor groepen waar vervanging nodig is. Naast deze taken hebben we jouw kennis en talenten nodig voor onze schoolontwikkeling. Dit kan zowel op organisatorisch als op onderwijskundig gebied zijn.

Deze functie is zowel geschikt voor ervaren leerkrachten als startende leerkrachten. We gaan graag in gesprek met je om deze functie aan te laten sluiten op je persoonlijke ontwikkeling.

Een impressie van een werkweek

Je hebt vorige week in de planning gezien dat je deze week een dag voor groep 3 en een dag voor groep 6 staat. Voor de rest van de dagen ondersteun je kleine groepjes leerlingen. Aangezien je hebt aangegeven dat organiseren jouw passie is stort je je na het koffiemoment met je collega’s op de organisatie van onze sportdag. De volgende dag bereid je een team- overleg voor over het onderzoek naar een nieuwe rekenmethode. Aan jou is gevraagd om de ervaringen van andere scholen met deze methode te inventariseren.

Dit is slechts een voorbeeld van een mogelijke invulling van jouw taken. We horen graag waar je kwaliteiten liggen!

Jij bent iemand die:

 • toegankelijk is en professioneel in kansen denkt en handelt;
 • graag met veel collega’s samenwerkt en daardoor een belangrijke teamspeler is;
 • op schoolniveau een inhoudelijke bijdrage kan leveren aan onderwijsontwikkeling?
 • snel schakelt en graag nieuwe dingen leert;
 • zich thuis voelt op een (open) protestants-christelijke school.

Wij bieden twee scholen met één team:

 • waar je volop samen kunt leren en ontwikkelen;
 • die bekend staat om een gemoedelijke en open sfeer;
 • met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • waar hard gewerkt wordt en zaken goed geregeld zijn;
 • waar we uitdagingen aangaan;
 • die hecht aan een goede relatie met ouders.

Iets meer over ons:

De Schakel en De Hoeksteen zijn twee christelijke scholen met één team. Je vindt ons op loopafstand van elkaar in het natuurrijke Leersum. Wij staan voor betekenisvol onderwijs waar talenten worden herkend en ingezet. In onze onderwijskundige ontwikkeling zijn belangrijke speerpunten: creëren van een hoge leerlingbetrokkenheid en het vormgeven van thematisch werken. Samen geven wij onderwijs aan zo’n 360 leerlingen, ofwel 16 groepen.

Het beleid van onze scholen is identiek en in de ontwikkelteams werken leerkrachten samen van beide scholen. Beide scholen hebben hun eigen sfeer en gewoonten. We zijn een opleidingsschool en werken actief samen met de Marnix Academie.

Voor meer informatie over de scholen: www.schakelleersum.nl / www.hoeksteenleersum.nl of bekijk ons filmpje.

Werktijdfactor en inschaling

Deze vacature heeft een werktijdfactor van 0,6 tot 1,0. Afhankelijk van jouw specifieke kennis, vaardigheden en ervaring, betreft het een functie in schaal LB (€ 3.001 en € 4.573) of LC (€ 3.019 en € 5.329)

Stichting Fluenta

De Hoeksteen en De Schakel maken deel uit van Stichting Fluenta. Stichting Fluenta heeft 19 protestants-christelijke basisscholen verdeeld over 23 locaties waaronder ook een school voor speciaal basisonderwijs. De scholen zijn gelegen in Houten, Nieuwegein, Vianen, Hoef en Haag, IJsselstein en Leersum. Het motto van Fluenta is ‘Geloof in de toekomst’. Wij geloven in kinderen, zij zijn onze toekomst. Daarnaast staan wij voor christelijk onderwijs. Wij handelen vanuit onze drie kernwaarden: verbinden, verwonderen en verantwoorden. Dit krijgt onder andere vorm in een breed professionaliseringsaanbod, leerwerkgroepen en netwerken voor leraar-specialisten.

Solliciteren?

Herken je je in wat hierboven geschreven staat, past dat bij jouw ambities? Kom eens langs om je te oriënteren! Bel of mail Nathan Eikelenboom (06-14780832 / nathaneikelenboom@fluenta.nl) of Debbie Verschuur (06-48544402 / debbieverschuur@fluenta.nl). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag zo spoedig mogelijk.

De Hoeksteen

 • Burg. Van den Boschlaan 22
 • 3956DC Leersum
Small5

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
 • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht