IMG_0286

Leerkracht midden- en/of onderbouw

De Ark

Uren wtf. 0,6-1,0
Vanaf 1 januari 2022
Plaats Vianen

Is ‘samen vooruit!’ het motto dat bij jou, als leerkracht, past?

Vind je het belangrijk om kinderen kansen te bieden in een omgeving waarin dit niet altijd vanzelfsprekend is? Leg jij graag de wereld aan kinderen uit en zie je ‘een leven lang leren’ ook als uitdaging voor jezelf? Kom dan werken op De Ark in Vianen!

Op De Ark voel je je thuis

De school is gezellig, opgeruimd, overzichtelijk en betekenisvol ingericht. Ik voelde me heel welkom en werk met plezier op De Ark. Dit zijn zomaar wat uitspraken van leerkrachten uit ons team en geven aan dat we niet zomaar een basisschool zijn…

De Ark is een open en christelijke basisschool (140 leerlingen met 6 groepen). We werken met combinatiegroepen en splitsen deze twee dagen per week.

De Ark staat in wijk De Hagen in Vianen. Een diverse leerlingenpopulatie, een divers team en mooie ontwikkelingen op onderwijskundig gebied zoals de implementatie van thematisch spelend leren in de groepen 1 en 2. En ook nieuwe methodes zoals BLINK, Staal en Estafette zijn kenmerkend voor de school. Wij werken met digitale leermiddelen zoals Bee-bot, Chromebooks en een kantelbaar digibord. We hechten veel waarde aan de samenwerking en een goede communicatie tussen ouders, school en de wijk om zo de ontwikkeling van de leerlingen te optimaliseren. Dit doen we door in de gesprekkencyclus de kinderen te betrekken. We houden kindgesprekken en ouder-kindgesprekken. We maken gebruik van een ouder-app en hebben jaarlijks een klankbordavond voor ouders, georganiseerd door de MR. We vinden het belangrijk dat ouders positief kritisch meedenken over de samenwerking als educatief partner op De Ark.

We zijn op zoek naar een leerkracht die leiding wil geven aan de ontwikkeling van talenten en kwaliteiten van kinderen. Een leerkracht die wil meebouwen aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs op De Ark. We werken toe naar een school in wijk De Hagen waar we het verschil willen maken voor alle kinderen. Een school waar we kinderen bij de hand nemen om de wereld uit te leggen en we streven naar optimale kansen voor ieder kind.

Vanaf 1 januari 2022 is er ruimte voor 0.6-1.0 fte in de midden- en/of onderbouw.

Op De Ark werken we vanuit het gedachtegoed van de Vreedzame school ‘It takes a village to raise a child’. Je past bij ons als je gelooft dat alle kinderen het beste onderwijs verdienen, waarbij verbinding, autonomie en competentie de basis is. En bovenal vinden we het belangrijk dat je vanuit passie werkt en gelooft dat ontwikkeling van kinderen veel verder gaat dan alleen goed taal- en rekenonderwijs.

Kies je voor de Ark?

Dan vind je bij ons een team dat professioneel, planmatig en resultaatgericht werkt gecombineerd met humor en verantwoordelijkheid in een prettige en collegiale werksfeer! We staan niet stil en daarom doen we onderzoek naar verbetering van het rekenonderwijs middels EDI en co-teaching. We bieden Engels aan vanaf groep 1 en kennen de Day A Week school voor meerbegaafde kinderen.

We hechten veel waarde aan onze leerlingenraad. In ons laatste gesprek gaven zij aan dat de kooklessen van afgelopen jaar met stip op nummer één staan. Dat nemen we mee in onze planning voor de komende periode en we werken mee aan de oprichting van een kinderwijkraad.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar De Ark onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen, scholing en ondersteuning worden geboden.

Omvang en salarisschaal

De salarisschaal is L10 en bedraagt tussen € 2.738 en € 4.206.

Kennismaken of meteen solliciteren?

Alvast sfeer proeven voordat je contact opneemt voor een kennismaking of rondleiding? Klik dan hier.
Voel je vrij om een afspraak te maken en neem hiervoor contact op met Liesbeth Rodink (directeur): 06-14373064.

Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag uiterlijk op 10 december a.s.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.arkvianen.nl.

De Ark

  • Populierstraat 43
  • 4131AR Vianen
DSC_0371_737_490

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht