IMG_3652

Leerkracht midden- of bovenbouw

De Trompetvogel

WTF 1
Vanaf 1 augustus 2023
Plaats Nieuwegein

Ben jij die initiatiefrijke en bevlogen midden- of bovenbouwleerkracht die structuur kan bieden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij leerkracht zijn op een vreedzame school waar iedereen samen veilig groeit?

Is samenwerken aan kwalitatief goed onderwijs en een fijn pedagogisch klimaat jou op het lijf geschreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een groep in onze midden- of bovenbouw zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega. Wij zoeken iemand met hart voor kinderen die graag samenwerkt en leerlingen helpt zich optimaal te ontwikkelen. Een collega die makkelijk contact maakt met leerlingen maar ook ‘stevig’ genoeg is en structuur weet te bieden. Een collega die flexibel en veerkrachtig is en graag het voortouw neemt. Sterke didactische en pedagogische vaardigheden zijn een pré.

Per 1 augustus 2023 zijn we voor De Trompetvogel op zoek naar een leerkracht voor de midden- of bovenbouw (1.0 fte, ook op te splitsen in een duo-baan).

Wat hebben wij jou te bieden?

Een midden- of bovenbouwgroep op een school met zo’n 300 enthousiaste en leergierige kinderen. Een fijne werksfeer en een team dat voor elkaar klaar staat en betrokken is bij elkaar. We bieden je de ruimte om je talenten en potentieel te ontwikkelen en in te zetten. Een omgeving waar je kunt leren en ontdekken. We bieden een open en professionele sfeer met ontplooiingsmogelijkheden en begeleiding.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons filmpje.

Kies je voor de Trompetvogel?

Dan kies je ervoor om onderdeel te zijn van een team dat een fijn pedagogisch klimaat weet te scheppen en te onderhouden. Je hebt affiniteit met het ‘oudere’ kind en ziet daarin voor jezelf een uitdaging om aan de ontwikkeling van het kind bij te dragen op zowel cognitief als emotioneel gebied. Als school weten we aan te sluiten bij de behoeften van de huidige ontwikkelingen in de samenleving. Wij leren kinderen verantwoordelijkheid te geven en te nemen voor zichzelf en voor elkaar. We helpen ze in hun ontwikkeling tot zelfstandige mensen. We stimuleren leerlingen om betrokken burgers te worden van de toekomstige maatschappij. Het onderhouden van goede contacten met leerlingen en ouders is voor jou vanzelfsprekend. De Trompetvogel is een (open) protestants-christelijke school.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar de Trompetvogel onderdeel van is. Een stichting die volop in beweging is;

  • Waar kansen worden geboden in je loopbaan;
  • Waar ondersteuning is voor jou als starter en ervaren leerkracht;
  • Waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap;
  • Waar je je specialisme kunt inzetten;
  • Waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Benoemingsomvang

We hebben ruimte voor 1,0 fte. Voel je welkom om je wensen met ons te bespreken. De salarisschaal is LB. Dat betekent concreet een minimum salaris van € 3.001 tot maximaal € 4.573.

Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerker een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Meer informatie over onze school of meteen solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Of heb je nog vragen over deze vacature? Bel dan Esther van Eck (directeur): 06-42340780 of Nienke Felix (adjunct-directeur): 06-28737881. Zij vertellen je graag meer over onze school.

Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 11 juni a.s.

De Trompetvogel

  • Parelduiker 15
  • 3435EP Nieuwegein
Schermafbeelding 2021-06-28 om 19.09.26

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht