_TOM6390

Leerkracht midden- of bovenbouw

De Rank

Uren wtf. 0,6
Vanaf 1 februari 2022
Plaats Vianen

Zou jij willen werken op een school die leeft, leert, ontwikkelt en bruist?

Dan moet je op De Rank in Vianen zijn. Op de Rank, direct grenzend aan het historische centrum van Vianen, zijn ongeveer 240 leerlingen. We werken volgens het leerstofjaarklassensysteem en deels groepsdoorbroken. We zien dat dit goed is voor onze leerlingen. We zijn er trots op dat ze leren om zelf keuzes te maken, onder andere in hun instructiebehoefte en het plannen van hun werk.

Zodra je de school binnenkomt zie je actieve en betrokken kinderen die aan het werk zijn in de groep of op de leerpleinen. Je voelt de fijne sfeer in de school. Hoe gaaf is het als een leerling na een buitenles roept:

“Juf dit is zo leuk, mijn benen zijn nog helemaal niet moe!”

Dit is waar we voor willen gaan. Leren is leuk, voor zowel kinderen als leerkrachten.

Leren is nog leuker als je het samen doet. Door samen lessen voor te bereiden, bij elkaar te kijken en feedback te geven blijven we als team in ontwikkeling. Hiermee maken we elke dag ons onderwijs nog mooier.

We zoeken een collega voor de midden- of bovenbouw vanaf 1 februari 2022 voor minimaal 3 dagen per week.

Klinkt De Rank als een school die bij je past, dan...

...ben jij degene die wij zoeken. We zoeken een collega waarvoor het vanzelfsprekend is om een goede relatie op te bouwen met kinderen, ouders en team. Die een bijdrage levert in het samenwerken om ‘ontwikkeling en leren’ verder te verdiepen. En, je daagt jezelf en ons uit in de ontwikkeling van het didactisch vakmanschap.

Stichting Fluenta

Kies je voor De Rank, dan kies je voor Stichting Fluenta. Een stichting die volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht, waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is. Je kiest ook voor een school en een stichting die hun protestants-christelijke identiteit betekenis wil geven.

Omvang en salarisschaal

De omvang van de vacature is WTF 0,6, maar meer dagen per week is bespreekbaar. De salarisschaal is L10.

Solliciteren of eerst koffie

Wil je eerst de school zien? We zijn ervan overtuigd dat een school goed moet voelen en dat je de beste indruk van een school krijgt als je deze van binnenuit ziet. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken. Bel je even van tevoren naar Lisette Kaiser, directeur van de Rank (06-30609372).

Je kunt ook direct solliciteren. Dit kan eenvoudig via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 10 december 2021.

De vacature wordt intern en extern gelijktijdig verspreid. Een proefles kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht