YHS_8198

Leerkracht middenbouw (unit 2)

De Pijler

WTF 0,4
Vanaf 1 augustus 2023
Plaats IJsselstein

Zoek je de baan in een warm team? Waarin je hét verschil voor leerlingen kunt maken?

Op CBS De Pijler werken we o.a. groepsdoorbrekend in units, beschikken we over mooie leerpleinen en ontwikkelen de 21 eeuwse vaardigheden bij onze leerlingen; samenwerken, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap zijn onze pijlers.

Twee (thuis)groepen vormen samen één unit. We hebben op school 3 units (onderbouw, middenbouw en bovenbouw). Je bent als leerkracht verantwoordelijk voor jouw thuisgroep. Naast het leerplein maken we gebruik van een instructielokaal én een eigen vaste plek voor de thuisgroep.

Een bevlogen team van leerkrachten verzorgt dagelijks samen het onderwijs, waarin we samen werken aan de sociaal emotionele- als ook cognitieve ontwikkeling van onze leerlingen. Jij past bij ons als je gelooft in het stimuleren van eigenaarschap en zelfstandigheid van de leerlingen. Daarnaast ben je opbrengstgericht, werk je vanuit doelen aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Ons onderwijs is volop in ontwikkeling, we vinden het fijn als je graag je energie geeft aan het samen verder vormgeven hiervan en de verbinding weet te maken met de leerlingen en hun ouders.

Vanwege vertrek van een leerkracht zijn we op zoek naar een leerkracht middenbouw (unit 2), WTF 0.4 met ingang van 1 augustus 2023, (andere bouw is bespreekbaar).

Kies je voor ons?

Dan kies je voor een kleine school met 130 leerlingen. Een school waar we elkaar, de kinderen en de ouders kennen. Waar we vanuit relatie tot groei komen.

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar De Pijler onderdeel van is. Een stichting die volop in beweging is.

  • Waar kansen worden geboden in je loopbaan.
  • Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht.
  • Waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap
  • Waar je je specialisme kunt inzetten
  • Waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is onder andere in onze Fluenta Academie.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001 - € 4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerker een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Bel gerust Sonja de Groot, directeur De Pijler (06-23497470) voor meer informatie over de vacature. Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen graag uiterlijk vrijdag 26 mei a.s. je motivatie en CV. Voor meer informatie zie ook onze website: depijlerijsselstein.nl

De Pijler

  • Sint Petersburglaan 33
  • 3404 CV IJsselstein
Schermafbeelding 2021-06-10 om 15.11.40

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht