Kopie van IMG_1766

Leerkracht middenbouw

De Zonnewijzer

WTF 0,4 - 0,6
Vanaf Per direct
Plaats Houten

Waar krijg jij energie van als leerkracht?

Dat is een vraag die je jezelf af en toe stelt. Waar zit dat in voor jou? Op De Zonnewijzer krijgen wij energie van het leren zichtbaar maken, dat geeft ons de drive om elke dag het beste van onszelf te geven. Wij worden geïnspireerd door samen lessen voor te bereiden en co-teaching: zo leren wij van elkaar en delen wij actief onze kennis en ervaring. Dit zorgt voor een goede samenwerking en veel plezier in ons werk. Net als onze leerlingen willen wij ook steeds beter worden.

Op De Zonnewijzer krijgt ieder kind de ruimte om te stralen. Dat is ons doel en onze motivatie. Is dat ook jouw motivatie? Dan willen we graag met je kennismaken!

Waarom kiezen voor De Zonnewijzer?

Onze school heeft ruim 350 leerlingen. LEREN ZICHTBAAR MAKEN dat is hoe wij op De Zonnewijzer werken. Op basis van het gedachtengoed van John Hattie zorgen we ervoor dat onze leerlingen vanuit een intrinsieke motivatie het beste uit zichzelf willen halen. Op De Zonnewijzer doe je dit niet alleen; dat doen we elke dag opnieuw met elkaar.

Je komt bij ons werken in een professioneel en collegiaal team dat een duidelijke koers vaart. We zijn trots op wat we met onze leerlingen bereiken. Ons evenwichtige team bestaat uit talentvolle starters en ervaren kanjers; vrouwen én mannen. En tot slot: wij vinden het belangrijk dat je aan onze school je eigen kleur en smaak toevoegt. Maak hier alvast kennis met ons.

Ouders geven aan: “De Zonnewijzer is een school met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen waarin rust en structuur wordt geboden.

Stichting Fluenta

De Zonnewijzer is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301- € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. Afhankelijk van de kwaliteiten in relatie tot behoeften van onze school is LC bespreekbaar. Dat betekent concreet een minimaal salaris van € 3.321 tot maximaal € 5.862.

De benoemingsomvang is wtf 0,4-0,6.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer informatie op onze website www.pcbsdezonnewijzer.nl. Op een laagdrempelige manier beoordelen of deze vacature voor jou een match is? Je bent van harte welkom in de school voor een kop koffie, rondleiding en kennismaking. Neem dan contact op met Esther Faas, 06-20 54 55 40 (directie). Mailen kan ook: estherfaas@fluenta.nl.

Direct solliciteren?

Vul uiterlijk vóór 26 februari a.s. onderstaand sollicitatieformulier in. Wat is jouw motivatie om voor De Zonnewijzer te kiezen? Graag ontvangen we ook je CV.

We kijken naar je uit!

De Zonnewijzer

  • Zonnehout 1
  • 3991MV Houten
IMG_2225-HDR

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht