IMG_0154

Leerkracht middenbouw

Het Avontuur

WTF 0,4 - 1
Vanaf 1 augustus 2024
Plaats Hoef en Haag (Vianen)

Over Het Avontuur

Basisschool Het Avontuur groeit en zoekt enthousiaste collega's die ons team komen versterken. Wij zijn een innovatieve school waar we geloven in het unieke van elk kind. In meerdere jaargroepen zoeken wij leerkrachten, dus kijk jij uit naar een nieuw avontuur? Dan zoeken we jou!

Dit is jouw uitdaging

Als leerkracht op Het Avontuur werk je in heterogene groepen, waarin kinderen van verschillende leeftijden samen leren. Wanneer de aantallen in de leerjaren het toelaten, sta je met meerdere collega’s voor de groep, waar je mee kan sparren, samenwerken en differentiëren. De kinderen ontvangen onderwijs in kleine niveaugroepen. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde kinderen bij hun leerproces, waarbij zij een groei maken in zelfvertrouwen.

We werken met thema’s en zorgen voor aansluiting met de praktijk, competenties en interesses. En maandelijks hebben we onze ‘Avonturendag’: ontdekken en onderzoeken van natuur, wetenschap en techniek.

Ben jij iemand die begrijpt dat ieder kind anders is? En dat je daarom samen met je collega’s altijd blijft zoeken naar wat werkt voor dat ene kind? Dan zoeken we jou! Ons team kenmerkt zich door een lerende houding, creativiteit en lef.

Waarom je kiest voor Het Avontuur

  • ​Innovatieve omgeving in een nieuw gebouw;
  • Omdat jij de leerkracht bent die ook buiten de lijntjes wil kleuren;
  • Doelgericht onderwijs met hoge verwachtingen;
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering;
  • Een unieke aanpak met focus op het werken op het niveau van de leerling;
  • Centrale locatie in het jonge dorp Hoef en Haag.

Stichting Fluenta

Het Avontuur is onderdeel van Stichting Fluenta, een stichting die betekenis geeft aan de protestants-christelijke identiteit en die volop in beweging is. Werken bij Fluenta betekent dat je kiest voor een werkomgeving waar plezier, welbevinden en vertrouwen in eigen kunnen centraal staan en waar jij je gezien, gehoord en erkend voelt. Bij Fluenta werken we met veel motivatie samen om toekomstgericht, kansrijk en betekenisvol onderwijs te geven. We vieren onze successen en voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor de optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze scholen.

Werken bij Fluenta betekent ook dat we ruimte bieden voor jouw eigen ontwikkeling. We laten je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en via cursussen en opleidingstrajecten in onze Fluenta Academie krijg je alle kansen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden en benoemingsomvang

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.301 - € 5.030. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

De benoemingsomvang varieert tussen 0,4 en 1,0 FTE.

Interesse?

Voor meer informatie, bezoek onze website of bekijk onze Instagram en Facebook pagina. Wil je de sfeer proeven en de school verkennen? Neem contact op met directeur Ingeborg Hokken via 06-16720392 of ingeborghokken@fluenta.nl.

Solliciteren kan tot uiterlijk 25 april a.s. via het sollicitatieformulier hieronder. Vertel ons waarom Het Avontuur jou aanspreekt en geef aan wat je gewenste werktijdfactor en werkdagen zijn. We kijken uit naar jouw motivatie en CV!

Het Avontuur

  • De Brink 6
  • 4125 TR Hoef en Haag (Vianen)
IMG_5064

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht