YHS_7400

Leerkracht middenbouw of bovenbouw

De Brug

WTF 0,6
Vanaf 1 augustus 2023
Plaats IJsselstein

Basisschool De Brug is op zoek naar jou!

Wil jij in een klein maar fijn team samen bouwen aan goed onderwijs? Lees dan verder!

Ben jij een gedreven leerkracht?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste juf of meester en er is ruimte in onze middenbouw of bovenbouw.

De Brug is een kleine open protestants-christelijke school met 90 leerlingen. Een school waar we elkaar, de kinderen en de ouders kennen. Een klein maar fijn, betrokken team staat klaar om samen te bouwen aan de kwaliteit van het onderwijs. Het team is collegiaal en gericht op samenwerking. We geven klassiek, modern onderwijs, waarbij wereldoriëntatie groepsdoorbroken wordt gegeven. Zo kan iedereen groeien.

De leerkracht staat centraal, want die zorgt ervoor dat de leerlingen kunnen leren. Daarom hebben we als team de afgelopen jaren ingezet op EDI en close reading. In onze school zijn de lijnen kort. Gezamenlijk werken we aan goed onderwijs waarin we het beste uit onszelf en onze leerlingen halen. Er is volop ruimte om je vakmanschap verder te ontwikkelen, zowel op school als binnen Fluenta. We werken samen met de Pijler, ook gevestigd in IJsselstein.

Komend schooljaar oriënteren we ons op een nieuwe rekenmethode en we herijken ons pedagogisch klimaat. Daarin kun jij een belangrijke rol spelen. We vinden het een pluspunt als je je gymbevoegdheid hebt, of bereid bent om de opleiding te gaan doen.

Stichting Fluenta

De Brug maakt deel uit van Stichting Fluenta. Stichting Fluenta heeft 20 basisscholen in de plaatsen Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Hoef en Haag en Leersum waaronder één school voor speciaal onderwijs in Vianen. Stichting Fluenta heeft scholing, ontwikkeling en professionalisering hoog in het vaandel staan. Binnen onze Fluenta Academie zijn er diverse mogelijkheden om deel te nemen aan netwerksessies voor specialisten of om een bepaalde training te volgen.

Inschaling

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001- €4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan welke voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Sfeer proeven of direct solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Of heb je vragen over de vacature of de school? Bel dan naar Elizabeth Bronkhorst: 06-12619108 of mail naar elizabethbronkhorst@fluenta.nl (directeur). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag uiterlijk op 15 juni 2023. Geef daarbij aan welke bouw jouw voorkeur heeft. Werkdagen zijn maandag tot en met woensdag.

De Brug

  • Heemradenlaan 42
  • 3401GX IJsselstein
YHS_7704-HDR

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht