portrait-girl-looking-through-her-painted-hands-standing-against-white-brick-wall

Leerkracht Onder- en middenbouw

De Brug (S.B.O.)

Uren wtf. 0,6
Vanaf 1 augustus 2021
Plaats Vianen

“Voor ons is Passend heel gewoon.”

Wij zoeken, vanwege vertrek van een collega, een groepsleerkracht onder- en middenbouw voor ongeveer wtf. 0,6 met affiniteit en zo mogelijk ervaring met leerlingen met een extra ondersteuningsvraag. Het gaat om een groep, waarin kinderen zitten die een meester/juf nodig hebben die hen helpt bij het leren, de sociale vaardigheden en ook in het groeien naar zelfredzaamheid.

Jij bent als nieuwe collega iemand die:

  • Kan werken vanuit verbondenheid met het kind, zijn/haar ouders en collega’s.
  • Een goede relatie kan opbouwen en onderhouden binnen een multidisciplinair team.
  • Handen en voeten kan geven aan een begeleidingsaanbod.
  • Competentiegericht kan werken.
  • Bekend is met het werken vanuit een handelingsgerichte aanpak.
  • Bij voorkeur een passende, aanvullende vervolgopleiding heeft genoten.

SBO De Brug

Vanuit veiligheid werken wij aan een optimale didactische en sociaal emotionele ontwikkeling, waarbij wij kinderen voorbereiden op het functioneren in de maatschappij. Belangrijk daarbij zijn: zelfstandig zijn, kennis hebben, vaardigheden bezitten, zichzelf kennen en sociaal acceptabel kunnen omgaan met anderen, passend binnen de culturele omgeving van de leerling. Als school willen we vanuit een positieve benadering werken aan een pedagogisch klimaat, waarin de leerlingen structuur, veiligheid, rust, begrip en acceptatie ervaren. De groepsleerkracht is daarbij de spil die enthousiast vorm en inhoud geeft aan dit proces. Zie voor meer informatie over de school www.brugvianen.nl.

Stichting Fluenta

De Brug maakt deel uit van Stichting Fluenta. Stichting Fluenta heeft 19 protestants-christelijke basisscholen verdeeld over 23 locaties waaronder ook een school voor speciaal basisonderwijs. De scholen zijn gelegen in Houten, Nieuwegein, Vianen, Hoef en Haag, IJsselstein en Leersum. Het motto van Fluenta is 'Geloof in de toekomst'. Wij geloven in kinderen, zij zijn onze toekomst. Daarnaast staan wij voor christelijk onderwijs. Wij handelen daarbij vanuit onze drie kernwaarden: verbinden, verwonderen en verantwoorden. Dit krijgt onder andere vorm in een breed professionaliseringsaanbod, leerwerkgroepen en netwerken voor leraar-specialisten.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze vacature en wil je meer weten over de school of de procedure, neem dan contact op met Otto Daniëls, directeur, via ottodaniels@fluenta.nl of 06-29207588.

Solliciteren kan eenvoudig via het sollicitatieformulier hieronder. We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet.

De Brug (S.B.O.)

  • Zwanengat 3
  • 4132XC Vianen
Schermafbeelding 2021-06-21 om 10.29.51

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht