Balken

Leerkracht onder- midden- of bovenbouw

De Voorhof

Uren wtf.
Vanaf per direct
Plaats Vianen

Zoek je een baan waarbij je komt te werken op dé Bewegend leren (basis)school van Nederland?

Dan is De Voorhof in Vianen op zoek naar jou!

Doordat wij groeiende zijn, zoeken wij per direct of later in het schooljaar collega’s. Wil jij in de onder- midden- of bovenbouw werken? Ambieer je een specialisme of juist niet? Wil je parttime of fulltime werken? Bij ons is er veel mogelijk! Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ambitie en mogelijkheden.

Pas je bij De Voorhof?

Je past bij ons als je ook enthousiast bent over ons onderwijsconcept: ‘bewegend leren’. Je gelooft in de didactiek van het EDI model. Onze kernbegrippen plezier, veiligheid, bewegend leren, rust in de school, taakgerichtheid en keuzemogelijkheden spreken je aan. Tot slot weet ons team van aanpakken binnen en buiten de klas en vinden wij samenwerking en sfeer belangrijk. Past dit alles ook bij jou? Lees dan verder waar je voor kiest.

Kies je voor De Voorhof?

Dan kies je voor een splinternieuwe school midden in een mooi park waar dagelijks 275 enthousiaste kinderen onze school in komen. Waar bewegend leren bij ons dus centraal staat. Dit zie je terug doordat we gebruik maken van verschillend meubilair, flexplekken, diversiteit in lesvormen en lessen die we zowel binnen als buiten verzorgen. We hebben de nieuwste methodes, touchscreen borden, chromebooks voor alle leerlingen vanaf groep 1 en zaakvakonderwijs voor groep 1/2 (kleuterplein)/ groep 3 t/m 8 (IPC).

Ons enthousiaste en gedreven team bestaat uit 25 teamleden, waaronder leerkrachten, specialisten, onderwijsassistenten en studenten waarbij sfeer en samenwerking voor ons belangrijke aspecten zijn. De betrokkenheid onderling is hoog en dat merk je in de ontmoetingen, zowel formeel als informeel.

Klik hier om in 1 minuut te zien waar je voor kiest!

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar De Voorhof onderdeel van is. Een stichting die volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan. Waar ondersteuning is voor jou als starter, maar ook voor jou als ervaren leerkracht, waar je wordt ondersteund in persoonlijk leiderschap, waar je je specialisme kunt inzetten en waar continue scholing en ontwikkeling vanzelfsprekend is. Dan kies je ook voor een school en een stichting die hun protestants-christelijke identiteit betekenis willen geven.

Eerst de school zien of meteen solliciteren?

Wanneer krijg je het goede gevoel? Is dat tijdens een sollicitatiegesprek of juist door op een doordeweekse dag even langs te komen om te zien hoe het bewegend leren werkt? Je bent van harte welkom voor een afspraak. Je kunt ook direct solliciteren. Dit kan eenvoudig via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag uiterlijk op donderdag 14 oktober. We lezen hierbij ook graag je voorkeursgroep(en) en werktijdfactor. Wil je meer informatie over de functie, dan nodigen we je van harte uit contact op te nemen met infovoorhof@fluenta.nl. Bellen of appen kan ook! Telefoon Laurens: 06-21 87 32 73 of Anne: 06-22 66 64 79 (directie). Voor meer informatie zie onze website.

De Voorhof, misschien wel de leukste school van Vianen.

De Voorhof

  • De Looch 3
  • 4133DK Vianen
Trap

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht