YHS_8692

Leerkracht onderbouw 1/2

De Fontein

Uren wtf. 0,7
Vanaf 1 februari 2023
Plaats Houten

Op basisschool De Fontein word je de beste versie van jezelf

Wil jij werken vanuit de principes leader in me, co-teaching en thematisch werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vanwege groei van leerlingen in onze onderbouw zijn we per 1 februari 2023 op zoek zijn naar een energieke leerkracht die ons team 1/2 vanuit de volgende principes komt versterken:

  • Leader in me
  • Co-teaching
  • Thematisch werken

Op De Fontein werken we vanuit de doelen van ParnasSys waarbij we nauwlettend de ontwikkeling van elk kind kunnen volgen. Ieder kind vult een portfolio waarin de eigen ontwikkeling zichtbaar wordt.

We zijn op zoek naar een collega die enthousiast is om met verschillende groepjes kinderen te werken om zo spelenderwijs aan hun leerdoelen te werken. Deze groepjes zijn afkomstig uit drie onderbouwgroepen, waarbij nauw samengewerkt wordt met de vaste leerkrachten van deze groepen.

Deze vacature geeft naast het lesgeven ook de ruimte om met je andere talenten aan de slag te gaan en daarmee ons aanbod voor de kinderen te vergroten. Krijg jij naast het lesgeven ook energie van bewegend leren en word je enthousiast van bewegingsonderwijs, dans of muziek? Dan ben je van harte welkom om bij ons aan de slag te gaan!

Kies je voor De Fontein?

Dan kies je voor goed en doordacht onderwijs, waarbij we het onderwijs zien als het ontsteken van een vuur. Wij zijn een open-christelijke "Leader in Me" school waar we de leerlingen begeleiden de beste versie van zichzelf te worden.

Het team van De Fontein werkt vanuit welbevinden en betrokkenheid aan de cognitieve ontwikkeling. Dit doen ze in combinatie met het leren over wie je bent, waar je vandaan komt en wat je nodig hebt om te groeien.

Daarnaast is co teaching bij ons in alle teams aan de orde. Samen het onderwijs inrichten, samen de planning verdelen, elke collega in zijn kracht zetten met zijn/haar talenten is daarin onze rode draad.

Alvast een eerste indruk krijgen van onze school? Bekijk dan ons filmpje.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een school met zo’n 250 betrokken leerlingen, verdeeld over negen groepen. Een team wat wordt gekenmerkt door professionaliteit, gedrevenheid én humor. Jong talent en ervaren leerkrachten bouwen enthousiast samen aan een school, die voortdurend in beweging is.

Benoemingsomvang en salaris

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001- €4.573. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan die voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden. De vacature is tijdelijk van 1 februari tot 31 juli 2023 en er is uitzicht op voortzetting van de benoeming binnen de stichting Fluenta.

Sfeer proeven of direct solliciteren?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding. Of heb je vragen over de vacature of de school? Bel dan naar Monique Gadellaa: 06-22109518 of mail naar moniquegadellaa@fluenta.nl (directie). Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. We ontvangen je motivatie en CV graag uiterlijk op 30 januari 2023.

De Fontein

  • Bronmos 2
  • 3994KA Houten
YHS_8891-HDR

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht