_TOM6547

Leerkracht onderbouw

De Rank

Uren wtf. 0,4 - 1,0
Vanaf 1 maart 2023
Plaats Vianen

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren en heb jij visie hoe goed onderwijs eruit zou moeten zien?

Ben jij dé leerkracht die elke dag het beste uit zichzelf en de kinderen haalt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben we jou te bieden?

De Rank gaat ervoor om het onderwijs elke dag nog mooier te maken. Dit doen we samen. We geloven dat je samen tot nog betere resultaten komt en dat samen leren en ontwikkelen energie geeft.

En dat is precies wat we de leerlingen op De Rank mee willen geven; leren is leuk. Zodra je de school binnenkomt zie je actieve en betrokken kinderen die aan het werk zijn in de groep of op de leerpleinen. Je voelt de fijne sfeer in de school. Maar ook daar buiten, want buiten-onderwijs is één van onze speerpunten voor de komende jaren. Wij geloven erin dat kinderen meer leren als ze buiten actief zijn.

In de onderbouw werken de kinderen thematisch. We stimuleren de kinderen om spelenderwijs tot leren te komen. Het schoolgebouw van De Rank komt in aanmerking voor nieuwbouw. Wij zien in het vormgeven van de inrichting van een nieuw gebouw een mooie kans om onze visie verder te verwezenlijken. Ben jij de visionair die hieraan een bijdrage levert?

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.rankvianen.nl.

Benoemingsomvang en salarisschaal

Klinkt dit als iets dat bij jou past? Dan zijn wij op zoek naar jou!
We zoeken een leerkracht voor de onderbouw (groep 1-4) voor een benoemingsomvang van minimaal 0,4 tot maximaal 1,0. Deze vacature is zowel parttime als fulltime te vervullen, dus we nodigen je van harte uit te solliciteren.

De functie van leerkracht is ingeschaald in LB € 3.001,- tot €4.573,-. Stichting Fluenta kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast de CAO PO bieden wij al onze medewerkers een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan die voor 50% door ons vergoed wordt, kun je gebruik maken van de uitruilregeling woon-werkverkeer en maken we optimaal gebruik van de werkkostenregeling voor onze personeelsleden.

Stichting Fluenta

Je kiest ook voor Stichting Fluenta, waar De Rank onderdeel van is. Een stichting die betekenis geeft aan hun protestants-christelijke identiteit en volop in beweging is. Waar kansen worden geboden in je loopbaan door middel van onder andere de Fluenta Academie.

Interesse?

Heb je vragen over de vacature of de school? Of wil eerst de school zien? Bel naar Jantine de Jong (directie): 06-54628869 of mail naar jantinedejong@fluenta.nl. Je kunt ook direct solliciteren via het sollicitatieformulier hieronder. Wij kijken uit naar je motivatie en CV. We ontvangen graag uiterlijk maandag 30 januari je reactie. Geef daarbij ook aan wat je gewenste werktijdfactor is.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Ik ga ermee akkoord dat Stichting Fluenta, voor soortgelijke functies, mijn gegevens bewaart gedurende de volgende periode:
Terug naar vacatureoverzicht